10 брутални истини за любовта със Скорпион

Излизате с, влюбени сте в, омъжени сте за Скорпион? Вероятно вече сте научили едно-две неща за него за времето, в което сте заедно. Ако сте Рак, Козирог, Риби или Дева, сигурно смятате, че е перфектен за вас.

Но дори да сте зодиакално несъвместими, това не означава, че не може да ви бъде хубаво заедно. Подбрали сме няколко истини за мъжа, в когото сте влюбени, за да можете да го опознаете по-добре.

1. Той ОБИЧА да е прав за всичко, през цялото време (кой не обича?)

„Казах ли ти?“ вероятно е най-дразнещата фраза въобще. Никой не обича да си признава, че е сгрешил. Това се отнася и за мъжа ви. Понякога той може да бъде досаден многознайко (което е също толкова дразнещо), но само защото не иска да понася удари върху егото си.

Разбира се, той няма как да бъде прав през цялото време. Понякога вие ще знаете нещо, което той не знае; друг път ще бъде обратното. Но не му натривайте носа. Просто използвайте случая да го научите на нещо ново. Може би следващият път ще бъде по-отстъпчив. МОЖЕ БИ.

2. Той ревнува от останалите мъже в живота ви

Прегръдката ви с този приятел е продължила прекалено дълго или онзи мъж на улицата ви е загледал и ви се е усмихнал прекалено приятелски. Може би той е подозрителен към колегата ви, макар да сте му казвали стотици пъти, че между вас не може да има нищо. Ревността е силна емоция. В неговите очи всеки мъж, когото срещате е потенциална заплаха.

Можете да му помогнете, като осъзнаете, че той е несигурен. Дълбоко в себе си усеща, че не е достатъчно добър за вас. Покажете му своята привързаност, дайте му да разбере, че имате очи САМО за него.

3. Приятелството е НАИСТИНА важно за него

Той познава най-добрия си приятел от детството, а останалите – почти толкова отдавна. Доказаните във времето приятелства са важни за него, защото той знае, че истински приятели се намират трудно. Лоялен е към своите хора и в добри, и в лоши времена. Така че не му се ядосвайте, ако ви напусне по средата на любимия ви сериал, за да помогне на приятел.

4. Не се опитвайте да планирате изненада за него – ще ви хване

Ако се опитвате да планирате парти изненада за рождения му ден, той ще разбере. Може да не знае какво е точно, но ще надуши, че нещо се готви.

Скорпионите са изключително подозрителни по природа. Те имат уменията на истински детективи. Слушат инстинкта си и обръщат внимание на детайлите. Когато се промъквате на пръсти около него и сте по-тихи от обикновено, това за него е предупредителен сигнал. Ако искате да скриете нещо, то няма да бъде скрито задълго.

5. Той не се страхува от нищо

Новите предизвикателства го вълнуват. Той не пропуска шанса да опита нещо ново. Дали ще е скок с парашут, планинско катерене или къмпинг в гората за уикенда, нищо не го плаши. Смелостта му не знае граници. Възползвайте се от това, като го накарате да опита нещата, които вие харесвате. Той ще оцени възможността да открие нещо ново.

6. Ако не можете да бъдете честни с него, значи не можете да имате връзка

Звучи брутално, но честността е едно от нещата, които той цени най-много във връзката. Това се отнася и за вас. Ако криете някакви скелети в гардероба, сега е времето да му кажете. Здравословната връзка се основава на честността.

Това не означава да издавате всичките си тайни, просто му разкрийте истинските си чувства. Той смята честността за толкова важна, защото му позволява да опознае дълбоката ви същност.

7. Обича да поема контрол във всякакви ситуации

И трябва да му го позволите. Той е чудесен лидер, защото може да остане спокоен, хладнокръвен и фокусиран в стресови моменти. Знае точно как да се справи със ситуацията, защото вече я е проучил и е намерил най-доброто решение. Хората винаги го слушат, защото знаят, че могат да разчитат на него.

8. Ако не можете лесно да вземате решения, вероятно няма да се получи между вас

Скорпионите никак не харесват нерешителните хора. Те винаги знаят какво искат и как да го получат. Скорпионът не се колебае, нито приема нещата такива, каквито са, а се устремява право към целта. Ако имате нещо да му кажете, говорете!

Не пазете мнението си за себе си. Не се тревожете, няма да го обидите. Той иска да знае какво наистина мислите. Ако не харесвате морски дарове, а той ви ги предложи за вечеря, кажете му направо, че не обичате, вместо да се преструвате. Честност, нали помните?

9. Той ще ви казва всичко, което мисли

Вероятно той първи ще ви каже „Обичам те“. Няма да губи време в отричане или криене на чувствата си към вас. Скорпионът живее, за да изразява емоциите си. Това е добре, защото никога няма да се чудите какво точно изпитва към вас.

Това се отнася за всичките му чувства. Той не се срамува да плаче на сватбата на сестра си или да извика от радост. Разбива стереотипа за мъжете, които не споделят чувствата си.

10. Той влага страст във всичко, особено в живота

Той е луд по вас, по работата си, по каяка, по катеренето, по готвенето, по това да изработва неща със собствените си ръце. Страстта му се проявява във всичко, което обича. Понякога посвещава много време на работата си или на някакъв друг проект, с който се е захванал. Но вие обичате да седите и да го гледате, защото влага душата и сърцето си в това.