10 неща, с които задължително трябва да се запасиш тази година

Колкото и кратко да бе това лято и колкото и да ни е мъчно да се сбогуваме с него, в един момент трябва да го направим. С първите покапали на земята пожълтели листа, есента бавно наближава, а заедно с нея – и времето за смяна на гардероба.

По този повод, днес ще ви запознаем с най-ярките топ тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон и да направите своя избор. Има някои повтарящи се от минали години модни тенденции, но не са малко и новодошлите

Есенни флорали

https://www.instagram.com/p/BnCQslWAPjC/?tagged=floraldress

Новият сезон идва с усещане за елегантност и еклектична лекота. Един от основните акценти този сезон, които ще виждаме в стрийт визиите, са ярки цветове и есенни флорални принтове.

Животински принт

https://www.instagram.com/p/BnAjrpHFb2q/?tagged=leopardprintcoat

И този сезон ще преобладават животинските принтове – леопардово, зербра и тигрово са основните шарки. Но сезон ще съчетаваме с други, по-смели мотиви. Смесването на животински принт с каре или райе, са сред основните комбинации, на които имената на модния бранш залагат този сезон. Няма да е изненада и комбинацията на тигрово например с ярък цвят.

Каре

https://www.instagram.com/p/BnAjrpHFb2q/?tagged=leopardprintcoat

Не бързайте да прибирате навътре в гардероба любимото каре. Еднакво модерно ще е както шотландското каре, така и пепит, туид, цветни квадратчета и всички други разновидности. Може да заложите на цялостна карирана визия или на отделни елементи от стайлинга в каре.

Дълги поли

Тази есен и зима Нейно Величество Дългата пола отново е на почит. И както сами се досещате, ще ги намерите в различни цветове, нюанси, шарки и материи.

От ярки и смели цветове до пастелни есенни нюанси

След задълбочен преглед установяваш, че почти няма цветен нюанс, който да липсва. От зимните сини тонове, през футуристичните метални, до шокиращо проблясващите неонови, които се опитват да прехвърлят лятната топлина в мрачните дни на есента, новият студен сезон ще има всичко!

Златни елементи при чантите

За този сезон дизайнерите са развихрили въображението си. Златни украшения и декорации като акцент ще допълват и придават изящество и оригиналност на моделите този сезон.

Масивни бижута

https://www.instagram.com/p/BmtbXbdlLjn/?tagged=massivejewelry

Тази есен хит ще бъдат огромните бижута. Масивните обици, са не само забележими, но и  подчертават женствеността на лицето и стоят много добре, както за официални събития, така и в ежедневието. Купете си бижута в топли цветове като червено, жълто и оранжево или заложете на бяло и черно. Няма да останете разочаровани.

Ярки цветове и нисък дебел ток при обувките

https://www.instagram.com/p/BnCkGpnFEIJ/?tagged=redboots

Можеш да си отдъхнеш, този сезон ще можеш да ходиш на работа, да вземеш децата от училище, да напазаруваш, да излезеш с приятелки и всичко това, докато изглеждаш зашеметяващо и се чувстваш удобно. Ниският дебел ток при обувките, отново ще е на мода през есента. За сметка на това ярките и цветни ботуши, покриващи коленете, са новото през този сезон. Жълто, червено или зелено, те ще придават сексапилен шик и изтънчен чар на всяка дама.

Ресни

https://www.instagram.com/p/BnCkGpnFEIJ/?tagged=redboots

Черното кожено якe с ресни, панталон или чанта – определено ще са на почит тази есен. Ще бъдат актуални както през есента, така и през зимата. Полите с ресни също са много интересни и определено привличат погледите.

Пера

И тази година хит ще са перата от птици, като главен акцент ще е върху щраусовите пера. Рокли, палта, ризи, панталони, чанти, обувки, всичко е обсипано с пера, които придават шармантна изтънченост на всяка дама.