10 причини защо рибите са най-трудните хора за разбиране

Като представител на зодия Риби, мога да ви кажа уверено, че ние сме доста трудна зодия за разбиране. Въпреки че – аз обичам себе си и всички мои приятели Риби,  трябва да признаете, че или нямате представа какво се случва в главата на приятелите ви  Риби, или вие сте Рибата, която постоянно се чувства неразбрана.

Е, имам добри новини! Вие не сте сами, и можете да благодаритена слънчевия си знак за цялото това объркване. Ето 10 причини, поради които никой не разбира Рибите и това е напълно нормално:

 1. Рибите са 12-ия знак на зодиака.

Като  последен знак на зодиака, родените под този знак притежават комбинация от характеристиките на всички единадесет предходни знака. Това означава, че Рибите са в постоянна битка при избора как да се чувстват и че останалите зодии са изправени пред  допълнителнатрудност да разберат как се чувстваедна риба. Рибитe са доста нерешителни, дори и за най-глупавото решениe. Въпреки това  са и много отворени. Рибата е приятел, който винаги казва да, дори ако това означава, че той или тя трябва  след това да е виновен за нещо.

Тази борба между многото характеристики, принуждава Рибите  да мислят преди да чувстват. Да, Рибите могат да бъдат доста импулсивни, но те мислят преди да действат, дори и ако не изглежда така. Това означава, че те са винаги готови да опитват нови неща най-малко веднъж.

2. Рибите винаги търсят нови преживявания.

Рибите непрекъснато търсят нови неща, но не позволявайте това да ви обижда; те са най-щастливи, когато имат някой покрай тях, с когото да преживяват тези нови неща. Рибите биха били най-успешни във връзка с някой, който е също толкова шантав във всичко. Ако Рибите се чувстват в капан, той или тя най-вероятно ще се върнат към импулсивната си страна и ще скочат в новото, при първа възможност за промяна.

3. Те са състрадателни и склонни към благотворителност.

Дали някой друг плаче, докато гледа новата реклама на Дженерал електрик? Мен ми се е случвало.  Може да изглежда, че състраданието на Рибата, дори и за непознати е малко повече от необходимото, особено в този свят. Но това наистина е нещо добро и напълно органично за тях. Когато имате нужда от някой, който да бъде състрадателен към теб, имаш го.

4. Те имат проблем да разграничават реалността от фантазията.

Рибите са мечтатели по сърце. Юпитер и Нептун, последният от които представлява илюзиите, ги владеят. Рибите се пренасочват от цел на цел, а понякога тези цели могат да изглеждат невъзможни. За Рибите обаче, целите са по-близо до реалността. Глупави риби.

5. Емпатията управлява.

Рибите са изключително съпричастни. Понякога, те поставят емоциите на другия над себе си, и това може да изглежда хаотично, защото те след това се оставят да тлеят в собствените си игнорирани емоции. Това също е и страхотно, защото ако някой има нужда от рамо да плаче или истински съвет,  Рибите безкористно ще го дадат.

6. Те могат да мислят правилно, само когато са сами.

Да се заключиш сам в стаята си за един час, обикновено означава, че нещо не е наред, нали? Не е задължително за Рибите. Ако те са общували  дълго,  вероятно са на автопилот. А Рибите имат нужда от време , за да си съберат мислите и да се чувстват продуктивни.

7. Те са интровертни по своята същност.

Това по същество означава, че винаги се опитват да се обграждат с нови хора, но не знаят кога тези хора ще се превърнат от  просто запознанства в реални приятели. На Рибите им е трудно да бъдат самите себе си около хора, с които той или тя не се чувстват близки. Това може да изглежда фалшиво или като затвореност, но в действителност, това е най-приписваната вродена черта на Рибите –  любознателност  към живота и разказите на други хора. Извинете Рибите и многобройните им въпроси.

8. Те приемат буквално всеки.

Това  лично мен, ме е въвличало в някои проблеми. Рибите приемат най-доброто във всички хора. Може би точно Риба е измислила фразата „невинен до доказване на противното.“  Парти, организирано от Риби е интересна сбирка – хора от всички сфери на живота са добре дошли, докато нещо не притесни Рибата.

9. Те са малко свръхчувствителни.

И с „малко”, искам да кажа много. Думите нараняват дълбоко  Рибите, така че това може би е причината приятелят  ти Риби да не е толкова словоохотлив напоследък.

Внимавайте с думите си и  бъдете честен с това как се чувствате, защото Рибите са чувствителни и към емоциите на другите. Ако се чувствате стресирани, Рибите  го усещат, повярвайте ми.

10. Те се нуждаят от модели за подражание.

И ги търсят във всички. Ако чувствате, че Рибите ви гледат внимателно, това е може би, защото търсят във вас такъв модел . Без модел за подражание, Рибите  се чувстват изгубени и обикновено не могат да решат каква трябва да е следващата цел или стъпка.