10 тайни истини за жената Стрелец

Жената Стрелец е известна с това, че има авантюристичен характер. Като огнен знак, тя е заредена със страст и енергия, а също така е любопитна и активна. Жените Стрелци изглеждат трудни за опознаване, защото не могат да стоят на едно място дълго време, но си струват.

За да ви помогнем да стигнете до тях, ви предлагаме 10 истини за представителките на тази зодия, които трябва да знаете.

1. Тя може да бъде потайна

Стрелците винаги са в движение и рядко споделят с другите какво се случва в живота им. Тя не се опитва да скрие нищо, а просто не вижда смисъл постоянно да информира хората.

2. Не може да понася лъжци

Жената Стрелец никога няма да излъже, затова не понася другите да го правят.

3. Тя просто иска да се забавлява

Стрелците са знаци, които обичат да се забавляват. Тя обича да действа лудо, малко глупаво и да се радва на живота.

4. Тя е добра в използването на въображението си

Жените Стрелци винаги търсят нови възможности. Те имат богато въображение и често фантазират през деня.

5. Обича да философства

„Каква е целта ти?“, „Защо сме тук?“… Тя обича да мисли дълбоко за нейните лични ценности и качества. Изпада във философски настроения и обича да споделя идеите си с вас.

6. Лесно се стресира, но рядко го показва

Стрелците изглеждат сякаш винаги се носят по течението, но малки пречки лесно могат да ги извадят извън контрол. Лесно се стресират, но просто умеят да се прикриват много добре.

7. Обича да е на открито

Свежият въздух я успокоява. Обича да седи в паркове и да релаксира на тревата. Когато е навън, това й помага да си прочисти главата.

8. Не се интересува какво другите мислят за нея

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Тя трудно се обижда от критика. Слуша това, което й казват, но не го приема прекалено лично, защото за нея най-важно е нейното мнение.

9. Избягва да изглежда слаба и ранима

Стрелците са по-чувствителни, отколкото признават. Тя никога няма да изглежда слаба, защото вярва, че е достатъчно силна, за да премине през трудни периоди – и обикновено е права.

10. Има много приятели

Жената Стрелец обича да пътува, затова лесно се сприятелява. Има приятели от различни краища, с които лесно общува.