10-те качества на идеалната жена

Ясно е, че всеки си има вкус и идеалната половинка притежава различни качества според различните господа. Но ето кои са най-желаните сред тях. Сигурни сме, че за повечето мъже поне половината ще бъдат в сила в търсенето на единствената.

1. Да се смее на шегите им

Да, така е! Те обичат да се чувстват желани, забавни, на върха! Ако една жена се смее и на най-глупавите им шеги, това сякаш е индикация за господата, че може би ще бъде склонна да ги изтърпи и в най-лошото. Така, че момичета, смейте се, даже да не ви е забавно.

2. Да бъде по млада с 2-4 години

За любовта няма възраст и тук може да има вариации, но за най-подходяща разлика в годините се смята 2-4. Нали дамите по-бързо се състарявали, пък господата по-бавно съзрявали, има логика, не отричаме.

3. Да бъде усмихната

Момичетата, които се усмихват са много по-секси от намръщените, поне за повечето господа. Усмихвайте се чаровно, пърхайте с мигли и ви е в кърпа вързан!
4. Да има големи (но нормални) гърди

Да и да! Мъжете обичат големи гърди! Факт е, колкото и да се убеждаваме, че не е от значение. Но не се заблуждавайте, че за майка на децата си мъжете избират някоя силиконова бомба (поне не често). Те искат жена с нормални гърди, по възможност по-големи, но в никакъв случай не с корекции.

5. Да има дълги крака

Друго си е да имаш до себе си висока, дългокрака мацка. Никой няма да го отрече. На повечето мъже, дори не им пречи да са по-ниски. В идеалния случай е за предпочитане.

6. Да има успешна кариера

Мит е, че мъжете се притесняват половинката им да умее да изкарва пари и сама. Напротив за съвременния мъж това е повод за гордост. Така, че преследвайте мечтите си, дами. Работете!

7. Да има малки стъпала

Кофти е, когато жена ти носи по-голям номер обувки от теб… В идеалния случай жената трябва да бъде с нежни, малки ходила, в не толкова идеалния, мъжете биха зачеркнали тази малка подробност от списъка, ако всичко останало е налице 😉

8. Да бъде добре образована
Същото е като с работата. Винаги за майка на децата си мъжете ще изберат по-умната дама. Учете, господата обръщат внимание и на това, особено, ако и те са залягали над учебниците!

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

9. Да има леко закръглени бедра

Не се доверявайте на стереотипите, мъжете не си падат толкова по-кльощави дами! Все пак искат да има къде да пипнат. Така, че не се притеснявайте от по-закръглените бедра, секси са!

10. Да бъде брюнетка

Можем да кажем, че тук нещата са строго индивидуални, но според проучванията мъжете си падат най-вече по брюнетки, блондинките просто не вдъхват толкова доверие.