10-те типа най-харесвани мъже

Всяка жена има различни предпочитания към мъжете. Някои жени дори се цупят като ги попитат за любимия им тип мъже. Винаги отговарят, че не харесват определен тип, а търсят отличителни черти.

Въпреки това съществуват някои определени мъжки типажи, които доказано привличат женското внимание. Ако спадате към някой от тях определено ще се радвате на повишен женски интерес.

Не само външният вид е важен. Поведението на мъжа, неговото излъчване, държанието му с половинката и с близките, нещата, които го вълнуват и с какво обича да се занимава – всичко това има огромно значение.

Жените преценяват цялостно типажа на мъжа по неговото поведение, докато при мъжете преценката е по-първична, базирана на външния вид и мъжките хормони.

Дори да не става дума за строго определен типаж, винаги има отделни черти на мъжете, които правят впечатление на жените. Достатъчно е някои от тези черти да се проявят, за да се посее семето на женското внимание.

Забавният

Забавният тип мъж, който винаги намира начин да те разсмее е един от най-предпочитаните. Няма по-привлекателно мъжко поведение от ведрото и насочено към една-единствена цел – да оправи настроението на жената до него. Безценно!

Веселият и винаги усмихнат

Позитивизмът ще спаси света! Колкото по-усмихнат и ведър е един мъж, толкова повече кандидатки за вниманието му се завъртат около него. Мъжете, излъчващи щастие и позитивна нагласа винаги привличат женските погледи.

Обичащият децата

Няма по-миловидна картинка от мъж, който си играе с дете, още повече ако не е неговото дете. Това е голямо доказателство за бащинското му отношение към децата. Една жена има нужда да знае, че мъжът, към когото има симпатии би бил добър родител.

Силният

Един силен мъж, както физически, така и психически се радва на женско одобрение. Мъжката сила на тялото и духа е подсъзнателно доказателство за жените, че той е способен на сексуална мощ, емоционална подкрепа, закрила, доминация и мъжественост.

Имащият куче

Мъжете, които обичат животните, грижат се за тях и се борят за правата им са сред най-предпочитаните мъжки типажи. Това поведение е доказателство за чувствителност, грижовност и жертвоготовност.

Надеждният, финансово независим мъж

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Един успял мъж няма как да не пробуди женското внимание. Когато срещу вас седи стабилен мъж, който знае какво е постигнал и какво още желае от живота, няма как да не се увлечете по него.

Доброволецът

Ако един мъж участва като доброволец в защита на различни каузи, помага на хората, животните и природата, това е солидно доказателство за неговата отговорност и мъжество. Доброволческата дейност показва, че той е способен да помага безкористно. Тези мъже са много подходящи за семейство, защото на тях може да се разчита.

Имащият много приятели

Когато околните харесват човека това автоматично светва лампичка у жените, че явно има за какво. Контактните мъже са привлекателни с това, че говорят, изслушват, винаги имат идеи за разходки и срещи.