11 неща, които мъжете изобщо не искат

Сексуалната революция от средата на миналия век и развитието на отношенията между двата пола след нея са отдалечили много представите ни за това как трябва да бъде изградена една интимна връзка и какво може да я спаси.

Въпреки това природата и на мъжа и на жената е същата. Други са само възможностите.

 • 1. Мъжете не обичат еднообразието в секса.

Ако не искате вашият любим да “кривне от правия път”, разнообразявайте интимния си живот. Все пак има над 600 начина за предварителни интимни ласки, а в “Кама Сутра” са описани 1253 сексуални пози.

 • 2. Мъжете не обичат жените, безразлични към секса.

Ако жената иска преди всичко да подчертае своето целомъдрие и богат душевен свят, най-често постига обратен на желания ефект – в очите на съвременния мъж такава жена обикновено изглежда лицемерка или престорено вярваща.

 • 3. Мъжете не обичат жените, които се стремят да получат оргазъм на всяка цена.

Това наистина е част от гена – еволюцията е заложила мъжът да стига винаги до края, а жената… съвсем не е задължително. Ако идеалният секс се получаваше всеки път, едва ли щеше да се цени толкова и от двете страни в него. Пък и в края на краищата това в повечето случаи не е последната нощ.

 • 4. “Живият труп”.

Поведението, характерно за пуританските английски госпожици, на което са били възпитавани още от детството, би донесло на съвременната жена… самота.

 • 5. Непознаването на мъжката физиология не освобождава жената от отговорност.

Не бъдете от онези жени, които смятат, че непознаването на точката G от мъжете се смята за страшно невежество. Не повтаряйте подобни грешки!

 • 6. Мъжете не обичат жените тип “генерал”.

Поне повечето от тях. Психолозите съветват, дори да сте свикнали винаги и навсякъде да определяте правилата, да забравите този свой навик поне в леглото.

 • 7. Не изтъквайте комплексите си – мъжът не обича това.

“Изключи светлината, защото съм дебела, грозна, имам целулит…”
Защо ви е всъщност да посвещавате мъжа във вашите комплекси? Ако търсите съчувствие, защото знаете, че този начин работи при вас, силната половина е със съвсем друга психика – мъжът решава с коя да бъде. Поне иска той да си мисли, че е така…

 • 8. Мъжете не обичат прекалено много приказки.

Речевите центрове при жената доказано са много по-силно развити отколкото при мъжа. Но интимната обстановка не е най-подходящото място, на което жената да демонстрира своето красноречие. Почти всички мъже се дразнят от това.

 • 9. Интимната близост предизвиква нежелателни откровения.

Понякога дори такива, за които и двете страни после съжаляват. В тези откровения много често се намесват реплики за бившите партньори. Никога не правете това. И не сравнявайте, дори сравнението да е в полза на партньора ви. А най-голямото оскърбление за мъжа е недоволството от неговите “полови параметри”.

 • 10. Мъжете не обичат прекалената загриженост за външния вид, както и прекалената немарливост.

И двете крайности трябва да се избягват. Не давайте възможност на счупения нокът да ви развали удоволствието, но и не си позволявайте да ходите с мръсно бельо.

 • 11. Не манипулирайте мъжете с помощта на своя чар.

Не използвайте своята сексуалност за пресметливи цели! Това отношение ще ги обиди и те ще си потърсят… по-безкористно създание.

Разбира се, взаимоотношенията между двама души са много по-разнообразни и не може всичко да се постави под общ знаменател. Но могат да се положат максимални усилия за постигането на хармония.