11 причини, заради които е чудесно да имаш сестра

Да имаш сестра е най-хубавото нещо!

1. Нейният гардероб е като магически мол, в който всичко е безплатно и може да взимаш толкова, колкото искаш. Твоята сестра е причината, заради която винаги имаш почти нови дрехи и доста рядко ти се налага да повтаряш една и съща визия. Дори и вече да живеете в отделни апартаменти, достатъчно е едно обаждане по телефона, за да се сдобиеш с онази сребриста рокля за партито в петък вечер!

2. Винаги, когато имаш нужда да излееш душата си пред някого, тя е насреща и си абсолютно сигурна, че всичко, което й споделиш, ще си остане тайна. Сестрата е като допълнение на самата теб!

3. Те могат да направят и най-скучните неща действително забавни. 4-часовото шофиране на път за семейното ви събиране (плюс самото събиране) е много по-поносимо в компанията на сестра ти.

4. Ако имаш семейна драма или просто влезеш в спор с майка си, сестра ти идва на помощ.Тя знае точно какво да каже и как да се справите с положението.

5. Като говорим за аргументи, сестрата е като екип адвокати, готови да се борят за теб! Когато сте били в началното училище, сестра ти не е позволявала на твоя съученичка да се подиграва на луничките ти, дори да се е стигало до бой!

Без значение какво или кой идва при вас, вие сте най-якия отбор на света!

Без значение какво или кой идва при вас, вие сте най-якия отбор на света!

6. Всеки път, когато се съберете, става купон. Дори, ако просто отидеш до дома й за по чаша вино. Да, това се превръща в пиянска вечер по средата на работната седмица.

7. Тя наистина се радва на всеки твой успех, дори повече от на своя собствен! Не се притеснява да разкаже на всички колко хубави неща са ти се случили, тя е истински щастлива и преживява твоите постижения. Със сигурност иска да изкрещи на целия свят колко велика сестра има!

8. Дори да каже нещо, което те вбесява, знаеш, че го прави, защото мисли за твоето добро и наистина думите й идват от сърцето. Когато приятелките ти кажат, че гаджето ти е тъпанар, може да си помислиш, че го правят, защото ревнуват. Но ако сестра ти ти каже, че гаджето ти е тъпанар, който не те заслужава, ти знаеш, че казва истината, без значение колко заслепена си.

9. Преминали сте през едни от най-трудните си моменти заедно и това ви прави още по-близки. Без значение колко удари ви е нанасял животът, твоята сестра е единствения човек, който чувства по същия начин болката ти, гнева ти и тъгата ти. Също така е човекът, който знае какво ти е нужно, за да отминат по-бързо.

10. Тя е причината да станеш леля. Тя ти дава най-добрия възможен подарък на света и го обичаш дори повече от нея!

11. Тя наистина е най-добрата ти приятелка, която ще остане с теб завинаги. Единствените хора, които можем да мразим и обичаме едновременно, са сестрите ни! Независимо от това колко труден е животът и колко трудни ситуации сте преживели вие двете, знаеш, че тя винаги ще е до теб!