12 причини да не си приятелка с Кари Брадшоу

Шопинг маратон или пиене на коктейли до зори – Кари Брадшоу изглежда като човек, с който ще си изкараш прекрасно.

Въпреки това, прословутата героиня от „Сексът и градът“ далеч не е толкова идеална, колкото изглежда. Ако излезем извън сценария на сериала, никога не бихме я взели за приятелка. Ето 12 причини защо:

1. Винаги закъснява и говори само за себе си.

За пристрастеността си към обувките. За взаимоотношенията си с Тузара. За всичките си бивши гаджета. Чакай малко, Кари. Няма ли по-сериозни проблеми за теб? А дали ще е възможно да изслушаш и нашите неволи? Поне веднъж?

2. Харчи безсмислено парите си.

Дава всичките си пари за обувки и дори няма да послуша съвета ти да спести някой и друг долар за „черни дни“. На всичко отгоре, нямаш друг избор, освен да й дадеш заем за квартирата й.

3. По време на приятелска вечеря тя ще те попита ненадейно колко пъти правиш орална любов на гаджето си.

Точно преди да се задавиш с коктейла си, тя нехайно ще махне с ръка, уверявайки те, че няма да каже на никого тази важна секс информация.

4. Тя ще напише личните подробности около живота ти.

Тъй като има седмична секс колона във вестник, Кари разпространява пикантна информация не само за себе си, но и за всичките си приятели и познати, при това невинаги сменя имената (освен в случая с Тузара, разбира се). Не е приятно целият град да е наясно с кого си спала и какво сте правили в леглото.

5. Облича се неподходящо за важни събития.

12 причини да не си приятелка с Кари Брадшоу

За радост, не го прави постоянно. Въпреки това, има случаи, в които Кари се е появявала скандално облечена за важни случаи. Да припомняме ли голия корем по време на парти за бъдеща майка? Единственото й извинение за подобна проява би било, ако всичките й подходящи дрехи са били за пране.

6. Не може да шофира.

Не разчитай на Кари да кара колата, докато отивате на ваканция за уикенда. Тя не може да шофира, още повече кола с ръчни скорости. Истинско бедствие!

7. Ще те накара да прекараш с нея цял ден, докато си разчиства гардероба.

Добрата новина е, че тя щедро ще ти даде всичко, което реши да изхвърли. Лошата е, че няма да се съобрази дали въпросните дрехи ти трябват или не.

8. Няма да се появи на вечерята, която си организирала в нейна чест.

Колко оригинално от нейна страна! Или неуважително, ако трябва да сме точни.

9. Има ужасен съпруг, с когото ще трябва да се виждаш от време на време.

12 причини да не си приятелка с Кари Брадшоу

Тузаря е нарицист, хем възрастен, хем незрял. Комуникацията с него е трудна, но няма да ти се размине, ако си дружка с Кари.

10. Не би се съгласила да отиде някъде, където не й изнася.

Пикник сред природата или излет в планината? Моля те, Кари никога не би се присъединила към теб. Това би означавало да свали високите си обувки „Маноло Бланик“ и да обуе маратонки. Немислимо!

11. Страх я е да се грижи за домашни любимци.

12 причини да не си приятелка с Кари Брадшоу

Нейната безотговорност се простира извън финансовите въпроси и попада в категорията „не мога да се грижа за домашни любимци“. Не разчитай на Кари, ако заминеш на почивка и трябва някой да гледа котката ти.

12. Тя не е наясно с технологиите.

Отношението на Брадшоу към новите технологии е плачевно. Приготви се с огромна доза търпение – ще ти трябва, ако трябва да й обясниш нещо толкова просто, каквото е изпращането на имейл.

** ВАЖНО: Статията показва най-лошите страни от характера на Кари Брадшоу, но коя от нас няма недостатъци? Истината е, че Кари е прекрасна приятелка (макар и да проявява добра доза егоизъм понякога), забавна е и може да се разчита на нея. Обичаме те, Кари!