Бременната Златка най-после се осмели да покаже корема си | Gossips.BG image 3

Бременната Златка най-после се осмели да покаже корема си

991809a8dbecd2b3eccbfbccc5bbd557Черната Златка най-после се осмели да покаже корема си. Плеймейтката, която упорито се крие от камерите и медиите, сама качи снимка, на която се вижда коремчето й.

Откакто научи, че е бременна, красавицата си пуска само селфита и избягва да ходи по събития, за да не бъде фотографиран коремът й. Плеймейтката, която се очаква да даде живот на бебето си през есента, се крие заради несполучливата предишна бременност.

Златка_Димитрова_2014_03Бургазлийката отново е на морето, но се крие в заведения и капанчета и не се излага под жарките лъчи на слънцето. За разлика от предния път, когато бе бременна, сега тя не парадира с корема си и не се надпреварва да говори за бременността си из медиите. Вероятно си е взела поука, че тези неща е най-добре да си остават в семейството. Въпреки това обаче от радост се изпуска от време на време и издава подробности около бебето.

Бившата секс играчка на Багата и все още женения й приятел Миро се готвят да стават родители в края на септември. За да се предпази от зли очи, Златка е пуснала котва на морето, като си идва в София само когато има ангажименти. Бащата на бебето Миро също кръстосва между морето и столицата.

За разлика от миналата бременност, сега Черната Златка, която вече е в шестия месец, е качила много по-малко кила. Някои си обясняват това с факта, че през 2014 г. красавицата носеше момиче, а сега е бременна с момче. Според повечето бъдещи и настоящи майки, когато носиш момиче, имаш по-голям апетит.