15 истини за тялото на жената, които много мъже не знаят /18+/

Жените са от Венера, а мъжете от Марс – абсолютен факт. Това се отнася с пълна сила за физиката ни и нещата, на които е способно тялото ни. Ето 15 интересни факта, които повечето мъже дори не подозират за жените.

1. Нашите вагини си остават един и същи размер, независимо колко секс сме правили
Веднъж бях с един тип, който беше среден размер, но беше убеден, че е голяма работа. На няколко пъти той изказваше опасение, че ако правим прекалено много секс, ще разшири вагината ми, така че сексът вече няма да е приятен за него. Погледнах го в очите и му казах „Повярвай ми, пенисът ти не може да ме разшири“. Той го прие като обида, но е медицински факт. Всъщност, радвам се, че го прие като обида.

2. Не, не пишкаме от вагините си
Една приятелка ми разказа, че след като правила секс с някакъв мъж, който свършил в нея, без дори да я предупреди, той й казал, че няма от какво да се притеснява. Достатъчно било да се изпишка, урината щяла да отмие спермата от вагината й. Господа, слушайте внимателно: Жените имат ТРИ дупки, не две. Анус, вагина иии… уретра! Уретрата се намира между вагината и клитора и именно оттам пишкаме.

3. Да, можем да пием противозачатъчни и да имаме цикъл
Друга приятелка пък пиела противозачатъчни хапчета, така че приятелят й свършвал в нея. Един ден тя му отказала секс, защото била в цикъл. Той се разсърдил и й казал, че когато една жена пие хапчета, тя няма цикъл. Затова най-вероятно тя го е лъгала и сега е бременна. Истината е, че когато пием противозачатъчни, ние продължаваме да имаме цикъл. Запомнете го.

4. Можем да сме в цикъл и да забременеем
Сперматозоидите могат да оцелеят до 5 дни вътре в женското тяло. В зависимост от деня на месечния цикъл и от виталността на сперматозоидите е възможно да забременеем и докато кървим (но не и ако сме на хапчета).

5. Предиграта трябва да трае повече от 4 секунди
Ние не сме замразена вечеря, която просто да се претопли в микровълновата. Повечето жени имат нужда от около 20 минути, за да достигнат оргазъм. Това означава много целувки, докосване, вкусване. Много от вас, момчета, са толкова фокусирани върху десерта, че пропускат предястието и основното блюдо, а ние оставаме гладни.

6. Космите растат не само по главите ни
На моя приятелка й се наложи медицинска процедура, заради която не трябваше да се обезкосмява под кръста за две седмици. Приятелят й беше много шокиран да види, че има косми навсякъде, особено на пубиса. Дотолкова беше свикнал с порното, че дори не знаеше, че жените имат пубисни косми.

7. Не е „онова време от месеца“ – просто вие сте дразнещи
Да, ние сме хормонални създания, но ако искате наистина да ни ядосате, обвинявайте за раздразнителността ни хормоналните процеси в телата ни, а не собственото си неадекватно поведение. В 9 от 10 случая сме раздразнителни заради глупавите ви необмислени постъпки. Десетият път е ПМС.

8. Когато ни харесва това, което правите в леглото, НЕ ПРОМЕНЯЙТЕ скоростта и натиска!
Това е нещо, от което всичките ми приятелки се оплакват. Ако нещо не е счупено, не го поправяйте! Изключително неприятно е когато правим секс и ние стенем О, ДА и ТОЧНО ТАМ, да смените позата или да започнете да правите нещо друго. Нека ви обясня: О, ДА и ТОЧНО ТАМ означава ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПРАВИШ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ И ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ ДА СПРЕШ!

9. Гърдите ни не са боксови круши
Да, знаем, че обичате гърди. Ние също обичаме. Но понеже за разлика от вас ние имаме гърди, знаем колко точно натиск е допустим. Не щипете и не извивайте зърната ни, все едно се опитвате да развъртите капчака и не мачкайте гърдите ни като тесто. Докосвайте ги нежно или не ги докосвайте въобще.

10. Ние сме по-студени от вас
Това е научен факт – доказано е, че температурата на женските ръце е с около 3 градуса по-ниска от тази на мъжките. Така че когато приключим със секса и вие се обърнете настрани (което се случва по-често, отколкото да ни гушкате), ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ да издърпате цялата завивка!

11. Когато зърната ни се втвърдят, това не значи непременно, че сме възбудени
Може да означава просто, че ни е студено (особено ако сте издърпали цялата завивка).

12. Не, ние не се „свиваме“, когато плуваме
Вероятно подведени от това, че пенисите им се свиват от студената вода, някои мъже смятат, че същото се случва и с вагините ни. Веднъж един мъж деликатно ми предложи да правим секс веднага след като съм плувала, смятайки, че ще съм по-тясна. Така и не получи шанс да изпробва теорията си.

13. Моментално пресъхваме при споменаване на думата „влажна“
Много добре знаем, че сексът включва различни видове телесни флуиди, както и че се овлажняваме по време на любовна игра. Но повечето жени се дразнят от думата „влажна“. За тях тя е сексуалният еквивалент на скърцане с нокти по стъкло. Не рискувайте.

14. Не, не можем да забременеем от анален секс
Все още с приятелките ми избухваме в смях, когато си припомняме тази случка. Един тип беше казал на една от тях, че не иска да правят анален секс, когато тя е овулация, защото може да забременее. Според него „всичко там вътре е свързано в една голяма дупка“. Е, единствената голяма дупка беше тази на мястото на мозъка му.

15. Не, не можете да познаете дали имаме оргазъм
Може би с едно изключение – ако пръстите ви са в нас, докато свършваме, може би ще успеете да усетите контракциите. В противен случай – едва ли. Някои мъже смятат, че имитираме оргазъм, когато получаваме наистина. Други пък обратно – мислят, че сме имали множествен оргазъм, когато не сме били дори близо. Не само не можете да разберете дали сме имали, но не можете да сте сигурни дали сме честни, когато ни питате. Така стоят нещата, съжалявам.