Седмичен хороскоп

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

През настоящия период Марс, вашата управляваща планета, се намира в знака на Везните. Продължават да бъдат актуални темите за партньорствата – и личните, и в бизнеса, за взаимоотношенията. Ще успеете да постигнете баланс и разбирателство в тях, като следвате разума си и се стремите да установите хармония. Възможно е да се задълбочите в личните си взаимоотношения, да изпитвате по-дълбоки чувства, но внимавайте да не се привързвате твърде силно, защото това би значело да изпаднете в зависимост, както и да започнете да проявявате ревност и собственически чувства. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Времето е благоприятно да разгърнете енергията си, упражнявайки чрез практики, които ви привличат, както и да вършите работа, свързана с банки, кредити, заеми.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Венера, вашата управляваща планета, през настоящата седмица променя знака, в който ще се движи: от балансираните Везни преминава в изтъкания от крайности Скорпион. Що се отнася до партньорските ви взаимоотношения, настъпва период, през който ще е добре да внимавате да не проявявате ревност и собственическо чувство, да не се привързвате емоционално твърде силно, защото това може да отнеме свободата на всекиго от двете страни на връзката. Трябва да внимавате да не изпадате в крайности, защото ще започнете да гледате субективно на света. Като цяло се очертават много добри перспективи да подобрите взаимоотношенията си и да израснете в тях, но само ако работите за това целенасочено и добиете яснота за посоката, по която да се движите. Настъпва период, в който е възможно да се изправите пред ограничения, свързани с пътувания или с отношения с хора в чужбина.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Започва нов период за вас, свързан с преминаването на Меркурий, вашия планетен управител, в знака на Стрелеца – това е благоприятно, от една страна, за по-активното общуване в партньорските ви взаимоотношения, а от друга – за учене, за пътувания и за обогатяване на вижданията ви. Относно комуникацията с човека до вас ще е уместно да проявявате по-голямо внимание, да подбирате добре думите, които изричате, за да не останете грешно разбрани, или пък, не премислили добре казаното, да нараните човека до себе си – съществува риск това да се случи. Добре би било да се погрижите за здравето си – навлизате в един по-продължителен период, през който е възможно да изпитвате потребност да си почивате повече – ако е възможно, дайте си това време.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

През периода, и съответно през настоящата седмица, се очертава да проявявате голяма активност, свързана с отношенията с децата ви и/или по темата за любовта, както и относно творчески проекти, медии, спорт и всякакви развлекателни дейности, ако сте се посветили на някоя от тези сфери. Що се отнася до ежедневните ви ангажименти, времето е подходящо да проведете разговор, ако има такава необходимост, или просто да установите по-активна комуникация с колегите на работното си място. Може да работите с документи и да подписвате договори, но и при тях, и в процеса на общуване проверявайте всичко и подбирайте добре думите си, за да бъдете правилно разбрани и да избегнете грешки от недоглеждане. В любовния си живот не правете сцени на ревност и не бъдете подвластни на твърде силни емоции.

зодия зодии сладки сладко красиво красивиНавлизате в период, през който ще е добре да се отдадете на домашни дела, но също бихте могли да проявите активност по отношение на творчески и спортни проекти и при  изпълнението на обичайните си ангажименти и на ежедневната си рутинна работа. Що се отнася до отношенията с хората, с които живеете, избягвайте да драматизирате и не проявявайте стремеж да властвате и да контролирате всичко, опитвайте се да не реагирате твърде емоционално. През периода е възможно да предприемете пътувания, да се отдадете на отдих и на удоволствия; моментът ще е подходящ и да се запишете на някакъв курс или да се включите в образователна програма, която е интересна за вас и ви привлича. Седмицата може да е особено успешна за тези от вас, които работите в сферата на изкуството: идва времето за изяви пред публика.

зодия зодии сладки сладко красиво красивиПрез периода, както и в настоящата седмица ще регистрирате активност в две направления. От една страна, възможни са нови контакти, срещи и разговори, кратки пътувания, а от друга – ще вършите домашни дела и ще обърнете внимание на отношенията с хората в дома си. Времето е подходящо да водите разговори, ако има такава необходимост, но и като цяло – да общувате повече. Може също да се включите в учебни занимания, курсове или образователни програми. Някои от вас може да пътувате до чужбина или да развивате отношения, да работите с хора отдалече. Времето е добро за работа с документация и за подписване на договори, при условие че сте фокусирали вниманието си и сте прецизирали всичко.

зодия зодии сладки сладко красиво красивиПрез настоящия период за вас се очертава активност най-вече по темите, свързани с финанси, бизнес и здраве – ситуацията там ще бъде благоприятна. Ако например имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Активизация също ще има при контакти, пътувания, срещи с близки и познати. Възможно е някои от вас да започнете обучение. Твърде вероятно е нервната ви система да е по-натоварена – ето защо се грижете добре за спокойствието си през периода – за вас то е изключително важно, за да сте здрави.

зодия зодии сладки сладко красиво красивиНастоящият период, съответно и седмицата, са много благодатни – пред вас ще се открият най-разнообразни възможности в различни сфери. През тази седмица и Венера преминава във вашия знак, където вече се движат Юпитер и Слънцето. Личните ви взаимоотношения ще се активизират: дошло е времето да разкривате съкровени неща, но внимавайте да не паднете в плена на твърде силни чувства и интензивни преживявания, които да поставят вас или партньора/партньорката ви в емоционална зависимост. Старайте се да не драматизирате, не допускайте да ви завладее ревност – това вече излиза от същността на любовта и би ви донесло единствено страдание. Стремете се да постигнете баланс.

зодия зодии сладки сладко красиво красивиНавлизате в период, през който ще общувате повече, ще имате срещи, ще осъществявате нови контакти и пътувания. При водене на важни преговори или при подписване на договори е добре да сте предварително подготвени. Възможно е някои от вас да стартирате обучение през периода. Особено благоприятна ще е ситуацията в приятелското ви обкръжение и в екипа, в който се намирате. Може съвсем спокойно да обмислите какви цели ще преследвате в бъдеще си и успешно да стартирате нови проекти през настоящата седмица, съответно – през периода.

зодия зодии сладки сладко красиво красивиЗа вас периодът, съответно – настоящата седмица, ще най-доброто време за професионалната ви реализация и за кариерата, която градите. Подходящ момент да постигате разбирателство, да взимате решения и да се възползвате от новите възможности, които се откриват в тази сфера. Ще регистрирате активност на пътуванията и на контактите с хора в чужбина, но не е изключено и да възникнат конфликтни ситуации, така че ще е добре да имате едно наум. Добро време за разговори и по-активно общуване с хората от екипа ви и от приятелския ви кръг. Периодът все така е подходящ да се уедините, да отделите време за себе си, да си правите равносметки и да обръщате поглед назад към миналото.

зодия зодии сладки сладко красиво красивиЗа вас настъпва благоприятен период по отношение на пътуванията, обучението или работата/контактите с хора в чужбина. Ето защо най-подходящо ще бъде да насочите вниманието си в тези сфери. Може също да се изявявате в професионален план. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Не се претоварвайте обаче, за да не се отрази това неблагоприятно на здравословното ви състояние. Има подходящи практики да работите с енергията си – може да им се посветите, ако това ви привлича; но във всички случаи ще бъде от полза за вас.

зодия зодии сладки сладко красиво красивиЗа вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Периодът също е благоприятен да се отдадете на занимания с психология, на енергийни практики и на всичко, което достига до по-дълбоките и невидими пластове, за които вие по принцип имате усещане и към което проявявате отношение. Времето още е подходящо да задълбочите и развиете тези свои познания и умения. През този период е вероятно да предприемате пътувания, да установявате контакти или да работите с хора в чужбина.

ИЗТОЧНИК: ЕДНА.БГ