25 неща, за които майка ти е била права

Чак сега осъзнаваш, че майка ти е била права за много неща!25 неща, за които майка ти е била права

1. Когато ти казва да не се променяш заради някой друг. По това време ти се срещаше с идиот, само защото всичките ти приятелки имаха гаджета вече.
2. Когато тя ти каза, че „Мръсни танци“ е най-добрия филм на света! Истина е. Крисчън Грей не е нищо в сравнение с Джони Касъл!
3. Когато ти каза, че може да постигнеш всичко, което поискаш. Да, може да минат години, но ако желаеш нещи истински, то несъмнено ще се случи.
4. Когато ти каза да замразяваш храната, която ти остава. Това просто е един икономичен подход!
5. Когато ти каза да си помислиш добре, преди да си направиш татуировка. Разбира се, сигурно я помисли за голяма гаднярка тогава, но сега би дала всичко, за да изтриеш слънцето около пъпа си.

6. Когато ти каза да не смесваш бялото пране с други цветове. И провери джобовете си за нещо, което може да си забравила в тях!

25 неща, за които майка ти е била права

7. Когато ти каза да я цениш повече. Защо трябваше да се държиш като лай..о, когато беше тинейджър?

8. Когато ти каза да сменяш спалното си бельо по-често.

9. Когато ти каза да си опаковаш тоалетните принадлежности в отделна чанта в куфара, когато пътуваш.

10. Когато ти каза да спреш да боядисваш косата си в нелепи цветове. Да, ти някога ще осъзнаеш, че най-добрия (и най-евтиния) цвят за теб е естествения!

25 неща, за които майка ти е била права

11. Когато те попита къде отиваш облечена по този начин. По-късно виждаш доказателсвото, когато си разглеждаш снимките..

12. Когато ти каза да използваш презерватив.

13. Когато ти каза да не харчиш пари за глупости. Никой не се нуждае от 5 панталона в милитъри стил, дори тези, които работят в армията.

25 неща, за които майка ти е била права

14. Когато ти каза да не бързаш да порастваш, защото един ден ще ти се иска отново да си на тази възраст. Разбира се, домашните са досадно нещо, но да си заета само до обяд и да си във ваканция половин година наклонява везните! Това наистина е един от най-хубавите периоди в живота ти!

15. Когато ти каза да не позволяваш на малките неща да те разстройват.

16. Когато ти каза да внимаваш колко пиеш на голямото семейно събиране.

17. Когато ти каза да използваш слънцезащита.

25 неща, за които майка ти е била права

18. Когато ти каза да не си скубеш прекалено много веждите. Те наистина не растат отново! Затова сега не излизаш без молива си за вежди никъде, дори до кварталния магазин!

19. Когато ти каза, че трябва да правиш секс с някой, който обичаш.

20. Когато ти каза, че е по-добре да спестиш за качествена чанта, вместо всеки месец да си купуваш, само защото са евтини.

21. Когато ти каза да не даваш всичките си джобни за стикери, миришещи листчета и подобни. Да, но сега имаш най-впечатляващата колекция от снимки ан Spice Girls, нали? Още ли си на мнение, че това са най-добре похарчените ти пари в живота?

25 неща, за които майка ти е била права

22. Когато ти каза, че един ден дома ти ще ти липсва. Сега вече си сигурна, че няма нищо по-хубаво да се прибереш вкъщи за уикенда и майка ти да ти сготви любимото ястие!

23. Когато ти каза да не слагаш толкова грим, защото изглеждаш красива и без него. И ние сме на същото мнение!