3 развенчани митове за секса

От всички дълги и супер приятни разговори по женски сме свикнали да вярваме в някои доста разпространени недоразумения за мъжкото поведение между чаршафите. Ами, време е да заместим спама с вярна информация!

МИТ 

Мъжете смятат, че ръчната стимулация е тотална скука…

ФАКТ

Всъщност повечето представители на силния пол обожават момента, когато буквално вземеш нещата между чаршафите в свои ръце. Все пак, като се замислиш, това е начинът, по който самите те обгрижват най-важната част от тялото си. Това, което не харесват обаче, е да го правиш непрофесионално. Най-добрият учител е, ами… собственикът на това богатство – приятелят ти.

За целта не се притеснявай да наблюдаваш как си доставя удоволствие сам, защото той е единственият експерт що се отнася до собственото му тяло. В случай, че твоето момче е от срамежливите и се притеснява да ти направи демонстрация на самотните си занимания, ето една маневра, с която няма как да сбъркаш: застани зад него и се присегни към малкия му приятел оттам. При тази поза ъгълът е същия като този, който използва, когато е насаме със себе си.

МИТ 

За нищо на света не иска да усети зъби върху мъжкото си богатство.

ФАКТ

Наистина не съществува нормален мъж, който изпитва удоволствие от захапването на тази деликатна част от тялото му, но за сметка на това нежното гризване му се струва доста приятно. Проблемът с използването на зъбките там долу се появява тогава, когато започнеш да драскаш кожата му или по погрешка гризнеш малко по-силно.

Тестисите му също са благоприятен обект за съвсем лека работа със зъби, стига разбира се да бъдеш изключително внимателна: достатъчно е просто да задържиш единия в уста (съвсем нежно, естествено), без наистина да захапваш. Единствената гореща зона, към която никога не трябва да припарваш по този начин е т. нар. френулум – супернежната и изпълнена с нервни окончания част кожа, която се простира по задната част на малкия му приятел.

МИТ 

Ако забравиш за част от задръжките си, ще те помисли за леко момиче.

ФАКТ

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Този комплекс е толкова остарял във времето, че е огромна изненада колко много момичета все още страдат от него. Всяко момче, което си струва времето, което му отделяш в спалнята, е наясно, че да имаш гореща мацка в спалнята, която е способна на още по-изпепеляващи маневри си е джакпот.

Крайно време е да погребеш абсурдните си притеснения – потанцувай в скута му, нежно завържи ръцете му за таблата на леглото и плесни престъпно сексапилното му дупе достатъчно силно, за да му доставиш суперприятно жилване. Изобщо не се съмнявай, че усилията, които полагаш, ще останат незабелязани, напротив – лошите момичета са невероятно вълнуващи!

Източник: cosmopolitan.bg