3 страхотни съвета за прекрасна кожа, които и майка ви няма да ви каже

Невероятно, но факт! Майките винаги знаят всичко, но дойде времето, в което вие ще учите тях. Още по-невероятно е, че успяхме да открием не една, а цели три тайни, с които да сразите своята майка.

#Термалната вода

Майките със сигурност знаят за способността на студената вода да свива порите, но едва ли знаят за магическата сила на термалната минерализираща вода и за нейното мултуфункционално действие. Тя успокоява кожата, намалява зачервяванията, хидратира и балансира цялостното й състояние.

#Комбуча

Оказа се, че това е едно от най-добрите средства за постигане на идеална кожа. Комбучата се бори, при това съвсем успешно, с признаците на стареене, пигментните петна и сивкавия тен. Тя е съставка, която рядко се среща в козметичните продукти. Само си представете лицето на майка си, когато използва крем с комбуча и се изуми от резултатите. Малка победа! И ние си имаме своите тайни!

#Aquakeep

Това е  полимер, съставен от хиляди микросфери. Звучи като термин от квантовата физика, но всъщност е ключът към тайната на кадифената кожа. Определено звучи и като нещо, с което бихте изненадали майка си. Aquakeep ли? Точно така. Той абсорбира 100 пъти собственото си тегло във вода. Осигурява дълготрайна свежест и спомага за хидратацията на кожата чрез равномерно разпределение на водата.