3-те зодии, които могат да останат приятели с бившия си

Връзките са нещо изключително сложно, а краят винаги е доста объркващ.

Но нищо не е толкова объркващо, колкото това – да останеш ли приятел с бившия си, или да си дадете малко пространство и да ограничите срещите до случайните на улицата ?

Много е трудно да се разделиш с човек, на когото си споделял проблемите и успехите си, пред когото си бил абсолютно открит и уязвим. Как да се примириш с факта, че той/тя няма да е първият човек, на когото ще се похвалиш или уплачеш, когато нещо те разчувства ?

Човек сам по себе си е устроен да споделя чувствата си на ближния. Има 3 зодии, които могат да намерят баланса или по-точно „златната среда“ на отношенията с бившия.

Приятелка с бившия? Ето кои 4 зодии са майстори в това

  1. Козирог
    Козирозите знаят, че някои неща трябва да останат в миналото, затова се стремят да забравят лошите спомени с партньора и да запомнят уроците, които са получили от връзката. Те умеят да продължават напред своето търсене на „идеалната половинка“, водени от стремежа си да търсят най-доброто. Бързото им развитие е причина за по-честата им смяна на партньори в живота, смятайки ги за недостойни, или под нивото им.
  2. Лъв
    Лъвовете обичат драматичните демонстрации и след раздяла често показват на бившите си, защо Лъвът е кралят на животните. Но след като отмине този „пасивно-агресивен“ период, Лъвът отново става доброто котенце, в което сте се влюбили. Те обичат да се раздават за хората, затова умеят дори и след раздяла да се радват за успехите на бившите си половинки, а тяхната всеотдайна душа ги кара винаги да се притекат на помощ на някое бивше гадже.
  3. Везни
    Везните са от зодиите, които изобщо не се стремят да развалят каквито и да е отношения с партньора си, но ако са инициатори на случилото се, те няма да останат злопаметни. Макар и емоционални, те гледат да притаят крайните изблици на емоции и слагат усмивка, за да са опора на своите бивши. Голямата им вътрешна енергия е и ключовата сила към запазването на почти всички от техните бивши, в списъка с приятели, а дори някои и на бързо набиране.