3 знака, които показват, че не сте влюбена в партньора си

Любовта е странно нещо. В единия момент не можем да си представим живота си без даден човек, в другия се питаме наистина ли го обичаме и подходящ ли е той за нас. Никога не се питаме в началото, а просто го усещаме, дори преди наистина да изпитваме любов, въпрос на привличане, тръпка. Когато обаче любовта започва да си отива, въпросите идват.

Но истинската любов не си отива. Тя може да притихне за месеци, дори години, но си стои там и не можем да избягаме от нея. Да спреш да обичаш някого означава просто, че никога не си го обичал истински.

Как обаче да разберете истината? Трябва й време, само времето ще покаже и ако усетите, че започвате да разлюбвате своя партньор най-вероятно краят скоро ще настъпи. Ето ги и първите признаци:

1. Колебаете се

Наистина ли сте един за друг? Може би заслужавате нещо по-добро… Имате ли бъдеще заедно? Такива и още безброй много въпроси започват да ви се въртят из главата. И не, това не е хубаво… Започвате да губите интерес към общите занимания и предпочитате да прекарвате времето си отделно с приятели. Определено краят ще настъпи скоро, защото очевидно вече не се нуждаете един от друг.

2. Партньорът ви постепенно се променя, но това не ви харесва

С всяка своя връзка ние малко или много се променяме. Но за съжаление понякога и не към добро. Всъщност за себе си той може да го разбира като страхотно израстване, а пред вас да стои съвсем различен човек, който вече не познавате, а и не искате, защото това не е човекът, в който сте се влюбили. Не можете ли да приемете новата му същност, значи не го обичате. Това е…

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

3. Опитвате се да го променяте

Това е другата крайност, която също не може да граничи с любов. В този случай се опитвате да промените партньора си, без той да желае това. Сякаш усещате, че губите интерес и се опитвате да създадете идеалният образ, но това е невъзможно. Просто сложете край защото и вие и той заслужавате хора, които ще ви обичат каквито сте…