4 бона на месец за Николета от Божинов | Gossips.BG

4 бона на месец за Николета от Божинов

Голямата любов между Николета Лозанова и Валери Божинов не просто вече е в историята. Тя прерасна в люта война, а бившите влюбени вече не се понасят.

Ни Ло се теши с едва 4000 лева месечна издръжка, но най-голямото унижение за плеймейтката е, че абсолютно същата сума получава и бившата на Божинов – Алисия, твърди столичен ежедневник.

Откровението за развода първо направи Валери Божинов. Той призна, че вече е свободен и Николета е била грешка в живота му. Отговорът на плеймейтката не закъсня и тя размаха исковата си молба в ефира, за да докаже, че първа е поискала край на брака им.

Отношенията между двамата бивши се влошили в момента, в който Валери декларира, че е срещнал нова любов. Родната силиконка не очаквала, че Божинов толкова бързо ще й намери заместничка, ще я обяви официално за своя половинка и ще делят общ покрив.

Претенциите на Николета за по-голяма издръжка от бившия ѝ мъж ударили на камък. „Едно време се смееше на Алисия, че само толкова измъкна на Валери, а сега и тя е на същия хал. Отношенията им са много лоши. Изобщо не са приятели“, споделят просветени в проблемите на бившото семейство.

Ни Ло дълго се преструваше, че с Божинов са останали приятели и двамата взаимно не искат да са официално разведени. Това се оказа пълна лъжа. Отделно била бясна от факта, че в момента Божинов бил много близък с бившата си жена Алисия.