4 области, където той обича да бъде докосван

Много жени смятат, че има само едно място, на което мъжът трябва да бъде докосван, за да се възбуди, но това не е точно така. За да се възпламени страстта още по-силно, ето кои са местата, на които да докосвате вашата половинка.

1. Лицето му

Според китайската медицина, Ян е вид мъжка енергия, която от години се свързва с мъжкото сексуално желание, а върху мъжкото лице се намират повечето нейни канали.

Може да предразположите партньора си, като нежно придвижите пръсти по лицето му. Започнете с леко притискане на слепоочията, за да освободите натрупаното напрежение, след което продължете към бузите и устните. Ще забележите незабавна промяна в настроението му.

4 области, където той обича да бъде докосван

2. Обърнете внимание на врата

Вратът е следващата област, която трябва да проучите. В областта на врата и шията се намира и щитовидната жлеза, която се стимулира при нежни ласки. Тя е отговорна за метаболизма и за сексуалното му желание.

Може да започнете да обгрижвате областта с пръсти, след което да продължите с устни.

3. Поиграйте си с ушите му

Ушите са зона, която има множество нервни окончания, така че всеки път, когато докосвате ухото му, той ще загуби ума и дума от удоволствие. За да стимулирате нервните окончания там, може да използвате цялото си въображение, като го докосвате с език, зъби или просто с пръстите.

4. Не пропускайте гръбнака

Кръстът му може да бъде добър начин да го възбудите. Разтривайте с пръстите си областта точно над бедрената кост. Това ще затопли кожата му и ще го отпусне. След това се насочете внимателно към гръбначния стълб, докато упражнявате натиск. Можете също да примамвате сетивата му, като го гъделичкате с косата си.