5 чифта обувки, които всяка жена трябва да има

Ако живеехме според житейските правила на Кари Брадшоу, то гардеробът ни щеше да е препълнен с обувки и никога нямаше да има чифт, който да е излишен.

За съжаление, не всички разполагаме с бюджет (а и пространство), за да „приютим“ толкова много обувки. Ето защо днес ще ви представим ключовите модели, които всяка жена трябва да има в гардероба си, защото те просто никога не излизат от мода.Равни балеринки

Че коя жена няма чифт удобни балеринки?! Те са елегантни, неангажиращи и се комбинират еднакво добре с поли, рокли и панталони.Освен това, влизат в употреба изключително често, защото могат да се носят както през пролетта, така и през есента. Заложете на качествен модел от естествени материали, за да си гарантирате дългогодишна употреба.

Сандали на платформаСандалите на платформа също са доста универсални, защото могат да се комбинират почти с всички дрехи. Най-добре заложете на бежов или кафяв модел от практична гледна точка.

Класически токчета. Чифт класически обувки с ток никога няма да ви разочароват! Те са просто задължителни в гардероба на всяка жена, независимо дали го обувате веднъж в годината или всяка седмица. Изберете изчистен черен модел с височина на тока около 6 сантиметра.

                                           Ботуши до коляното. Студена зима, дъждовна есен – кожените ботуши с височина до коляното ще донесат освен уют на краката ви, но и стилна визия! Цветът няма никакво значение, стига да имате с какво да ги комбинирате.

Оксфорд обувки/Мокасини. Типично колежанските обувки, известни като „Оксфордки“ станаха доста актуални през последните няколко сезона, така че няма да сбъркате, ако се сдобиете с един чифт от тях. В случай, че моделът не ви допада, мокасините също биха свършили работа, тъй като се доближават по стил.