5 неща, които да ПРАВИШ и да НЕ ПРАВИШ на първа среща!

Първата среща с обекта на желанията ни винаги е вълнуващо изживяване. Но за някои дами може да бъде доста напрегната, могат да изникват въпроси като „Къде да отидем”, така че и двамата да го харесаме; „Как да се държа”, за да покажа най-добрата си страна…

За да бъде първата ви среща изпълнена с приятни емоции от Gossips решихме да ви споделиш 5 неща, които да правиш и да не правиш.

 

#1 DO Изглеждай добре

Едва ли има жена, която от суета да не сложи поне червило, но все пак  ще го подчертая, че трябва да се приведеш в идеален външен вид: дрехи, козметика, прическа и т.н. Вкъщи може да ти е удобно да се размотаваш с раздърпан анцуг и тениска от гимназията, но ако искаш да впечатлиш новата си изгора, се приведи  във вид, който мислите, че ще се хареса

#1 DON’T Без драми, моля!

Няма нищо по-ужасно за един мъж от жена, която още на 10-та минута започва да разказва за проваления си брак или кофти детство. След като се опознаете ще имаш достатъчно време да му разкажеш за всичко, което си преживяла.

 

#2 DO Бъдете себе си

Някои дами стават много нервни на първи срещи, затова решават, че ако се правят на някой друг ще се харесат повече. Уви, така само ще го отблъснете от себе си. Мъжете усещат когато позираш.

#2 DON’T  Не говорете за пари 

Ако искате човекът срещу вас да усети вашата стойност и истинска същност и да намери привлекателност в тях, няма нужда да разправяте колко изкарвате годишно. Не само, че е проява на лош вкус, но има възможност да изплашите горкия мъж, ако самият той не може да изкарва толкова пари.

#3 DO Разкажи му за себе си

Разкажи му нещо забавно, бъди открита (с мярка) за себе си, шегувай се. Няма значение колко си красива, това, което ще го накара да ти се обади отново, е ако наистина се забавлява докато просто седи и си говори с теб.

#3 DON’T Не прекалявай с алкохола

Мислиш си, че, ако удариш три водки със сок от боровинки,  напрежението ще намалее. Но ние, ти препоръчваме да не пийваш  повече, отколкото е необходимо, сигурни сме, че не искате непознат да ви вижда в подобна нестабилна ситуация

# 4 DO Слушайте

Не превземайте разговора, за да опознаете мъжа, с който сте  на среща, трябва да му дадете възможност и той да се включи в разговора. Задавайте му въпроси, покажете, че наистина сте заинтересована.

#4 DON’T Не бъдете твърде срамежлива

Срамежливиятнеуверен подход може да даде напълно погрешен сигнал. Мъжът може да си помисли, че не сте заинтересована и да не получите покана следваща среща или питие … Ако си тръгнете без да сте му показала, че поне малко ви вълнува, сте обречени.

#5 DO Справи се грациозно със сметката

Когато пристигне сметката го изчакай да посегне към нея.Щом това се случи, посегни към чантичката/портмонето си, докато не ти каже „Остави на мен“ (после кажи „благодаря“ и го остави да я оправи).

Ако не предложи да плати, разделете си я. Забраняваме ти репликата „Хайде да си разделим сметката“, защото той като нищо ще си помисли, че наистина го мислиш.

#5 DON’T Без секс

Има мъже, които ходят по срещи само, за да „вържат нещо“, а, ако ти се поддадеш на чаровната му усмивка, не очаквай след това отношенията ви да прераснат във връзка.

Това, разбира се, не значи, че със сигурност няма как да се случи, но сексът на първа среща може драстично да намали шансовете, защото може да го накара да мисли, че не търсиш нещо сериозно. А, и още нещо! Моля тя не издавай, че сме те предупредили да пропуснеш секса. Мъжете ще ни убият!