5 неща, за които да не мислите по празниците

Има много неща от ежедневието , които могат да сломят празничния ви дух и може да ви се иска просто да превъртите времето и да дойде новата година.

Прекарването на вечери със семейството, яденето на въглехидрати и стоенето до камината може да се превърне в кошмар, вместо в празнично настроение и забава!

В случай, че сте като мен и искате да се насладите на Коледа и Нова Година повече от всякога – ето 5 неща, за които трябва да спрете да мислите през празниците, за да имате един прекрасен празничен сезон:

1. Пари

Може би банковата ви сметка има по-малко нули отколкото си мислите, може би не сте в най-доброто финансово състояние в момента, но това няма да е така завинаги.

Тревожим се за парите си всеки ден и е много неприятен факт, че парите през цялото време контролират 90% от живота ни. Не оставяте да контролират и празниците ви!

2. Теглото ви

Първо, зимата значи, че може да носите много дрехи и да прикриете несъществуващите килограми, които мислите, че сте качили. Второ – празник е, хора!

Имате цяла година да се потите във фитнеса и да ядете маруля. Яжте и се наслаждавайте – заслужавате го!

3. Вашият любовен живот

Независимо дали сте необвързани, във връзка, женени или разведени – вашият любовен живот не определя дали празникът ви ще е хубав или не.

Оценете това, което имате, независимо дали е човек до вас или пък самите вие. Не се оставяте чувството на самота да развали празника ви!

4. Семейните драми

За жалост не можем да избираме семейството си и винаги има някои членове на семейството, които обичат да правят проблеми, особено на масата.

Семейните проблеми не са нищо ново, но за жалост трудно можем просто да ги „изключим. Ако искате наистина да се насладите на магията на Декември, кажете на леля си да спре да говори за проблемите си и да ги превъзмогне. Може да се карате за нещо безсмислено и друг ден.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

5. Новогодишните обещания

Миналата година си бяхте направили списък и излиза, че сте били непослушни. Не сте изпълнили новогодишните си обещания, но честно да си кажем – на кой му пука? 2016 е почти към края си, така че спрете да се измъчвате за неща, които не сте направили – спомнете си нещата които СТЕ направили.

Може би Декември е просто следващият месец от календара и празниците са просто допълнителни дни, в които ще ви плащат и няма да работите.

Все пак трябва да запазим празничния дух, така че нека спрем да се отърсим от негативността и да прекараме коледните празници без стрес