5 порно звезди, които си заслужава да следвате в Instagram

Даммм, това са най-горещите жени в Instagram и определено заслужават вниманието ви – всяка една от тях по свои си причини.

Интересът към тях е нестихващ, а те самите – изключително постоянни в провокациите си. Вижте кои са петте порно кралици, с които e оправдано да изгубите малко време… в социалните мрежи.

Джеси Джейн

Нейното истинско име е Синди Тейлър. Прави дебюта си в порно индустрията през 2002 г., когато е на 22. Определят я като лицето на модерното порно. Приходите от кариерата й вече са повече от 8 милиона долара.

Тори Блек

Това е псевдонимът на актрисата и режисьор на порно филми Мишел Чапман. Тя е първата и единствена до момента, спечелила два пъти наградата на AVN за изпълнителка на годината – през 2011 и 2012 г. Прави дебюта си малко преди да навърши 19.

Ники Бенц

Канадската порноактриса е с украински произход. Нейното истинско име е Алла Мончак и е на 34 години. Интересното около нея е, че освен по филмите за възрастни, си пада и по политиката. През 2014 г. тя се кандидатира за кмет на Торонто.

Шанел Престън

Тя предизвиква абсолютен фурор още с дебюта си през 2010 година. През следващата е избрана за трофейното момиче на наградите на AVN, а през 2014 е водеща и на самата церемония по раздаване на призовете. Шанел е президент на Комитета за защита на порнографския изпълнител, а тази година направи и дебюта си като режисьор на филма „Шанел филм първи“.

Аш Холивуд

Прави дебюта си преди 5 години и веднага се превръща в абсолютен хит. Родена е в Аризона през 1989 г. и в момента е едно от любимите лица във филмите за възрастни. В блога си споделя вълнуващи истории за себе си и живота си, с което поддържа нажежен интереса към себе си.