5 причини защо мъжете Близнаци се провалят във връзките си

Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бърка мъжът Скорпион, Телец и Овен във връзките, дойде ред и на зодия Близнаци.

Критичен

Мъжете Близнаци могат много строго да критикуват половинката до себе си. Тъй като са много любопитни, забелязват всичко – включително недостатъците ви, най-вече недостатъците си. Това, което не забелязва са неговите недостатъци.

№ 2 е за Близнаци или Тризнаци, или Мултираздвоение на личността

Мъжете Близнаци имат толкова много самоличности, че понякога дори на тях им е трудно да различат коя кога се проявява. Ако харесвате неизвестността или харесвате откачалки, приятно забавление!

Четете още:

5 причини защо мъжът Овен се проваля във връзките си

Любопитко

Представителите на тази зодия стават прекалено любопитни, винаги искат да знаят какво си мислите и винаги си навират носа, където не им е работата.

Самовглъбени

Тъй като са толкова вглъбени в идеите и мислите си, мъжът Близнаци може да се почувства депресиран. Може да има умствени проблеми, да се бори с депресия или по-лоши неща. Да търсите терапевт, или групова терапия може да е новото ви хоби, което споделяте заедно.

Мразят скуката

Мъжете Близнаци ненавиждат скуката. Нищо не може да задържи вниманието им по-дълго от минута, точно, когато си помислите, че сте привлекли вниманието му, той се разсейва отново.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Телец се провалят във връзките си

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова