5 причини защо мъжете от зодия Риби се провалят във връзките си

Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бърка мъжът  ОвенТелец, Близнаци, Рак , Лъв и Дева , ВезниСкорпион ,СтрелецКозирог и Водолей във връзките, дойде ред и на последният от зодиакалните знаци – Риби.

Самовглъбен

Рибите са „мислителите“ и фантазьорите на зодиака! Често ще хващате вашият партньор да стои на фотьойла и да размишлява за живота с часове… Не го ли измислиха вече??

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Козирог се провалят във връзките си

Обсебващ/Пристрастен

Примирете се, вашата половинка ще има или обсесивно-компулсивно разстройство или ще е пристрастен към наркотици или акохол.  А защо не и към двете?

Фантазьор

Мъжете от зодия Риби предпочитат да живеят в измисленият си свят, вместо да живеят  в настоящият, където трябва да се държат като възрастни и да взимат решения. Ако искате да бъдете с мъж от тази зодия, трябва да можете да взимате решения и да нямате нищо против да сте майка на половинката си.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Водолей се провалят във връзките си

Несигурен

Този мъж е супеер несигурен в себе си, ще иска пълното ви внимание, любов и грижи. Винаги ще иска да знае с кого сте и какво правите, а ако случайно нараните крехката му душа се пригответе за два часа крокодилски сълзи.

Обичам те, не те обичам

Любовта с мъжът Риби е като въртележката, веднъж се завърти – обича те, завърти се втори път – не те обича. В един момент ще ви реди красиви слова, в другия обидни думи… Емоционално нестабилен е меко казано.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте: 5 причини защо  жените от зодия Овен се провалят във връзките си

Автор: Габриела Димитрова