5 причини защо мъжете от зодия Стрелец се провалят във връзките си

Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бърка мъжът  ОвенТелец, Близнаци, Рак , Лъв и Дева , Везни и Скорпион във връзките, дойде ред и на зодия Стрелец.

Егоист

Този мъж може в началото да се преструва на много щедър, за да изглежда като добър човек, но не се лъжете! Всяко действие, което прави е всъщност, само за да ощастливи СЕБЕ СИ. Ако един ден реши просто ей така да замине за някоя далечна държава и дори да не ви спомен, не таете лоши чувства.

Несъобразителен е меко казано

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Везни се провалят във връзките си

Ако ви харесва някой постоянно да ви засрамва и да ви обижда на обществени места мъжът Стрелец е точният човек за вас! Стрелецът е от типа мъже, които нямат филтър и казват каквото си пожелаят и когато си пожелаят без да се притесняват за последствията. НИКОГА не го питайте дали изглеждате дебела в новите си дънки, освен ако не искате истината.

Импулсивен

За мъжът Стрелец няма нищо лошо в това да се впусне в поредното приключение с поредната фуста, на която дори не помни името на сутринта, дори, ако е обвързан от години. Не можеш цял живот да ядеш боб, нали?

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Скорпион се провалят във връзките си?

Винаги иска това, което не може да има

Мъжете Стрелци винаги, винаги  искат това, което не могат да имат. Тези мъже никога няма да се задоволят с това, което вече имат – обществено положение, дом, кариера… Вас. Те винаги ще се оглеждат за нещо по-добро.

Мърморко

Макар да са най-големите късметлии в зодиака, Мъжете родени през ноември могат да се оплакват за всичко на всеки, който е готов да ги изслуша. Тъй като са майстори в прибързаните решения, Стрелците винаги си намират рамо, на което да поплачат.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова