5 причини защо мъжете от зодия Везни се провалят във връзките си

Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бърка мъжът  ОвенТелец, Близнаци, Рак , Лъв и Дева във връзките, дойде ред и на зодия Везни.

Влюбен в идеята да е влюбен

Мъжете управлявани от Планетата Венера, виждат любовта и красотата във всичко, което ги заобикаля. Мъжът Везни е галантен, вежлив, но … само за седмица! Следващата седмица ще е намерил нова дама, по която да тича и да й чете поезия.

Г-н Мърморко

Тези мъже обожават да се оплакват за всичко! Предполага се, че живота трябва да е прекрасен по всяко време, но ако нещо развали тази идилия. Мъжете Везни могат да бъдат по-голяма кучка и от ужасната колежка в офиса.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Лъв се провалят във връзките си

Вечно колебаещият се

Едва ли Везните имат по-дразнеща черта от невъзможността да вземат решение. Мъжете от тази зодия вечно се колебаят за нещо, кой е любимият им цвят, да излязат или не, да си облекат ли синята тениска или небесносинята, да бъдат ли с вас, или не…

Тънкообиден

Тези мъже обичат да са в светлините на прожектора, дори повече от Лъвиците. Обичат вниманието, обичат всеки да ги харесва… И ако вие някога му направите забележка или кажете, че не харесвате колана му, пригответе се за Третата Световна война, защото нищо не е в състояние да ядоса една Везна, така както негодуванието на някого.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Дева се провалят във връзките си

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Цветарката

Тъй като мъжете Везни обожават светлините на прожекторите, те могат да обикалят като цветарките от маса на маса, оставяйки ви съвсем сама на масата.  Те ще флиртуват най-безсрамно с всички, мъже, жени… важното е всички да го харесват.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова