5 причини защо мъжете от зодия Везни се провалят във връзките си

Няма нищо по-хубаво от чувството да си влюбен, от това да се събуждаш всеки ден до един и същи човек, да знаеш, че има на кого да се опреш в трудни моменти… Но понякога приказката свърша.

След като изброихме къде бърка мъжът  ОвенТелец, Близнаци, Рак , Лъв и Дева във връзките, дойде ред и на зодия Везни.

Влюбен в идеята да е влюбен

Мъжете управлявани от Планетата Венера, виждат любовта и красотата във всичко, което ги заобикаля. Мъжът Везни е галантен, вежлив, но … само за седмица! Следващата седмица ще е намерил нова дама, по която да тича и да й чете поезия.

Г-н Мърморко

Тези мъже обожават да се оплакват за всичко! Предполага се, че живота трябва да е прекрасен по всяко време, но ако нещо развали тази идилия. Мъжете Везни могат да бъдат по-голяма кучка и от ужасната колежка в офиса.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Лъв се провалят във връзките си

Вечно колебаещият се

Едва ли Везните имат по-дразнеща черта от невъзможността да вземат решение. Мъжете от тази зодия вечно се колебаят за нещо, кой е любимият им цвят, да излязат или не, да си облекат ли синята тениска или небесносинята, да бъдат ли с вас, или не…

Тънкообиден

Тези мъже обичат да са в светлините на прожектора, дори повече от Лъвиците. Обичат вниманието, обичат всеки да ги харесва… И ако вие някога му направите забележка или кажете, че не харесвате колана му, пригответе се за Третата Световна война, защото нищо не е в състояние да ядоса една Везна, така както негодуванието на някого.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Дева се провалят във връзките си

Цветарката

Тъй като мъжете Везни обожават светлините на прожекторите, те могат да обикалят като цветарките от маса на маса, оставяйки ви съвсем сама на масата.  Те ще флиртуват най-безсрамно с всички, мъже, жени… важното е всички да го харесват.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова