5 причини защо мъжете от зодия Скорпион се провалят във връзките си?

Връзките са трудно нещо, да, има някои хора, които успяват да запазят любовта както в началото. Но, за жалост не всеки е такъв късметлия.

Днес ще ви разкрием 5-те причини защо зодия Скорпион разрушава връзките си.

Зодия Скорпион, бихте си помислили, че точно тази зодия би задържала пламъка на любовта за дълго време, но всъщност зодия Скорпион се слави със своите краткотрайни връзки.

Ето кои 5 грешки допуска зодия Скорпион в любовта:

 

1.Преследвачи

Представителите на зодия Скорпион са истински детективи що се отнася до половинката им. Още преди да сте излезли на първа среща той знае всичко за бъдещата си половинка – ЕГН, здравнат история, финансово състояние.

Но не спират само до тук. След като се обвърже Скорпионът става дори по-обсебващ, трябва да знае всяка една ваша стъпка, с кого излизате, с кого общувате… И мислете му, ако не му вдигнете телефона, след 15 минути вашият Скорпион ще стои задъхан пред входната ви врата с кръвожаден поглед.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Телец се провалят във връзките си

2.Ревност

Никога, повтарям никога не давайте и най-малък повод за ревност на вашата половинка Скорпион.

Няколко неща са важни за зодия Скорпион: доверието, емоциите, секса и духовно израстване.

Но, ако вие разрушите доверието, което скорпионът ви е гласувал и нараните по какъвто и да е начин неговите чувства, бягайте надалече! Веднъж изгубили гласуваното доверие, нараненият скорпион ще измисли всякакви мъчения, с които да ви отмъсти.

3.Драма queen

Зодия Скорпион е способна да избухне и от най-малкото. Биха опустошили целият апартамент както, защото сте задържали 3-4 секунди погледът си върху бармана, така и ако вие открито ги пренебрегвате заради някого другиго, та било то приятел или роднина.

4.Емоционални манипулатори

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Няма по-големи емоционални манипулатори от тях! Те са успешният кукловод, който изкусно дърпа вашите конци, карайки ви да му угодите на всяка една прищявка.

За тях не е проблем да използват най-безсрамно вашите емоции за техни лични облаги.

5.Изневеряват

Много от представителите на зодията се впускат в не една или две афери. За тях сексът и любовта са две различни неща и няма нищо лошо да обичат човека до себе си и в същото време да спят с други просто за секса

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова