5 причини жените от зодия Козирог да се провалят във връзките си

В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналите статии ви изброихме къде бъркат жените от зодия Овен,  Телец,  Близнаци, РакЛъв, Дева,  Везни, Скорпион, Стрелец  днес ще ви кажем къде бъркат Козирог.

Ледена Кралица

Ако мечтаете за голяма любов, изпълнена с романтика и нежност, по-добре се огледайте някъде другаде. Жената Козирог е Ледената Кралица на зодиака. Ако има нещо, което ненавижда то е да си губи времето в празни приказки за любов, чувства. Ако я ядосате за нещо, а то ще стане, вашата половинка ще се затвори в себе си и може да не ви проговори със седмици.

Четете още:

5 причини жените от зодия Стрелец да се провалят във връзките си

Семейството е на 1-во място

Семейството е много важно за жената Козирог и тя ще очаква вие да се впишете идеално в него. Пригответе се за голямо напрежение. Възможно е  да се запознаете с тях прекалено рано,  от Вас ще се очаква да ги обичате. Дори не си помисляйте да кажете нещо лошо за семейството й, дори да е безобидна  шегичка. Ако не ги харесвате – много жалко, изнасяйте се. Ако те не ви харесват – много жалко, изнасяйте се.

Властолюбива

Жената Козирог е виртуоз в заповядването и манипулирането, дори Скорпионката й завижда. Не си мислете, че прави нещо просто така, всяка една нейна стъпка е добре премислена и ще облагодетелства нея. Тя знае какво иска и как да го постигне. Тя желае власт. Ако искате да бъдете с някого, който има скрит мотив за всичко, тази жена е идеалната за вас!

Откачалка

Жената Козирог е истинско ку-ку. В един момент е щастлива и весела, в друг депресирана, а в трети може да ви убие с поглед. А има дни, в които може да прехвърли границата на лудост. С тази жена наистина не знаете кога какво ви очаква.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Козирог се провалят във връзките си

Убиец на купон

Жената Козирог е много по-чувствителна от колкото показва и тънкообидна. Нещо, което вие сте сметнал за забавно, тя вижда като обида, а ако сте все още жив след нараняването на чувствата й, се пригответе психически за обяснения и извинения. Не, че ще й мине веднага, неее, ще обсъждате тази тема поне още 87654 пъти, докато тя не реши, че вече всичко е уточнено по тази тема.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова