5 причини жените от зодия Овен да се провалят във връзките си

В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

Ще започнем с първенецът на зодиака – зодия Овен

Аз, Аз, Аз

Ако си търсите приятелка, която ще задоволи всичките ви нужди, по-добре се огледайте другаде. Това момиче е толкова егоцентрично, че единственото, което я вълнува е как да задоволи собствените си потребности.

Четете още:

5 причини защо мъжът Овен се проваля във връзките си

Съвет? По-добре го запази за себе си

Не се и опитвайте да й давате съвети. Жената от зодия Овен вярва, че тя е шефа, че знае всичко, че може всичко, а вие сте просто… глупак. Тя ще опитва да ви контролира, да доминира във връзката, а съветите ви ще ги приема като заповеди. Ако не вярвате в свободната воля на човека, това момиче е идеалното за вас!

Мъжеубийца

Жената Овен е супер темпераментна, около нея винаги трябва да ходите на пръсти. Една грешна дума, едно погрешно движение и тази жена ще ви отнесе като вихрушка. Ако не вярвате, опитайте. Облечете се в цвят, в който не харесва, сложете грешно ударение и дори няма да разберете кога „любящата“ ви приятелка е взела любимата ви бухалка и е започнала да ви налага по главата.

Искам всичко, веднагаааааааааа!

Ако винаги сте искали да имате глезла за приятелка, късметът ви се е усмихнал, защото жената Овен е именно такава. Тя винаги ще иска да получи нещо, нови обувки, нова чанта, златен часовник… душата ви… Но, става и по-забавно. Ако някога решите да не изпълните някое от мноооогото й желания, се пригответе да бъдете изпепелени.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Риби се провалят във връзките си

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Вашата жена, неговата жена… Жената на всички

Жената Овен не може да издържи дълго без забавления и ако вие не й ги осигурявате постоянно, или недай Боже сте се изчерпали вашата възлюбена, няма да се поколебае и за миг да си намери нов мъж… Пардон, забавление.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова