5 причини жените от зодия Везни да се провалят във връзките си

В нашата поредица “Защо зодиите се провалят във връзките си” ще ви представим как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?

В миналите статии ви изброихме къде бъркат жените от зодия Овен,  Телец,  Близнаци, Рак, Лъв, Дева днес ще ви кажем къде бъркат Везните.

Без решения, моля

Решения? Моля, не я затруднявайте! Тази жена е неспособна да вземе каквото й да е решение. Нали знаете поговорката: „Два пъти мери, веднъж режи“, а Везните мерят ли, мерят…

Четете още:

5 причини жените от зодия Дева да се провалят във връзките си

Флиртаджийка

Е, мислите си, че вече сте спечелили вашата Везна, излезли сте на среща и тогава тя започва да кокетничи, да пърха с мигли, да отмята коса, да гледа през рамо, да флиртува с друг пред очите ви… И когато вие я попита какво става, защо се държи така, тя ще ви отвърне, да спрете да сте такъв ревнивко.

Харесвайте ме

Тази жена не понася някой да не я харесва, независимо дали е съседката от 14-тия етаж, продавачката в супермаркета или някого, когото самата тя не харесва. Тъй като жените Везни искат да бъдат обичани и харесвани от всички, тя не винаги е самата себе си, често играе роля, която смята, че на другите ще им допадне. Това я прави невъзможна за опознаване.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Везни се провалят във връзките си

Влюбена в това да е влюбена

Жените Везни са управлявани от планетата на красотата и любовта Венера или гръцката богиня – Афродита. Това ги прави много влюбчини и големи естети. Те имат прекалено големи очаквания за любовта, придобити обикновени от любовните комедии. В началото тя ще се държи като влюбена тийнейджърка , но ако вие не отговаряте на реалните й очаквания, скоро може да ви замени с друг.

Нарцис

Жените Везни обичат скъпите и маркови дрехи, обичат да се гледат в огледалото с часове и да си правят хиляди селфита точно като най-ярката представителка на въздушната зодия – Ким Кардашиян. Тя ще дава цялата си заплата за скъпи ботуши, а понякога ще харчи дори от вашите собствени, ако не й стигнат и за чантата на Chanel.

Статията е за забавление и не цели да обиди никого.

Очаквайте продължение и за другите зодии

Автор: Габриела Димитрова