5 признака, които показват, че тя е страхотна в леглото

Живеем динамичен живот, така че днес малцина биха искали да губят време, нещо, което в дългосрочен план няма да им осигури това, което желаят.

Още в началото на връзката може да откриете дали тя е добра в леглото и да решите колко е важно в една връзка, т.е. дали си заслужава да отделите  от свободното си време.

Но, разбира се не забравяйте, че на жените им са необходими няколко месеца, за да бъде напълно отпуснати в секса, затова не бързайте:

1. Целувката
Според проучванията момичетата, които малко използват езика си и целува бързо, трябва да очаквате най-лошото. Но ако целувката е чувствена, бавна и секси изобщо не се притеснявайте.

2. Танцуване
Мъжете обожават да гледат жените в бедрата докато се движат, а има и причина за това. Начинът, по който жената използва бедрата говори за нейната контрол върху долните крайници. Най-добрият начин е да проучите докато танцуват, защото тогава тя показва бедра си и начина, по който работи с тях.

3. Докосване
Начинът, по който момичето ви докосва казва много за нейното отпускане в леглото. Ако тя няма проблем да ви докосва по ръцете, лицето, краката още на първата среща, тогава вероятно тя ще бъде напълно спокойна. Нежните докосвания по врата през романтична вечеря, дава знак на истинска тигрица в спалнята.

4. Изразяване
Няма нищо друго  да „запали“ мъжът, така както стон и въздишките на своята партньорка. Достатъчно е да се види как тя се радва и неговото удоволствие се увеличава. Сексуалните женски звуци довеждат мъжете до лудост, а момичетата, които не се притесняват и нямат намерение да бъдат тихи в спалнята, определено знаят какво правят.

5. Ентусиазъм
Мнозина не мислят, че това е важно, но все още не са наясно колко грешат. Разговорите за секс са много важни може би не на първите срещи, но след като връзката се задълбочи говорете на тази тема. Издърпайте ентусиазма от връзката и проверете доколко партньорка ви е разположена на този тип разговор.