5 съвета как да увеличите шансовете си за оргазъм по време на секс

Всички искаме добър секс. Дори и да не правите, предполагам, че когато го направите, бихте искали да е добър. Тези от нас които са правили, знаят че умопомрачаващия, фантастичен и животопроменящ секс не се случва постоянно – особено за жените.

Затова Уенди Стръгар, която е секс експерт, ще сподели нейните 5 най-добри съвета за достигане до оргазъм:

1. Не се стресирайте

Първият съвет към постигането на оргазъм? Е, иронично, но той е да спрете да се опитвате да го достигнете. Тя твърди, че ако се насилвате към него или сте твърде стресирани, че няма да се случи – то наистина няма да се случи. Стръгар го обяснява с това, че когато сме стресирани за това дали ще достигнем до оргазъм или не, ставаме неспокойни. Това е проблем, защото частта от мозъка, която чувства оргазмите не може да „запали“ докато частта от мозъка, която контролира вашето безпокойство е „запалена“.

2. Бъдете „в момента“

В какво трябва да се фокусирате, ако не в това да достигнем до оргазъм? Стръгар съветва да премахнете всички мисли от главата си и да бъдете „в момента“. Друг вариант е да поработите с миризмите. Има лосиони с афродизиачно действие, които възбуждат частта от мозъка, която пък от своят страна контролира възбудата. Действайте!

3. Бъдете трезви

Много пъти, хората си подпийват за да извлекат неловкостта от секса, а пък други пъти просто сте пияни и ви се прави секс. Но е факт – сексът под въздействието на алкохол никога няма да бъде добър. Проблемът, според експерта е, че ако не сте „в момента“ няма как да очаквате, че мъжа просто ще „проникне“ във вас и вие ще получите оргазъм. Накратко казано, ако имате желание да достигнете до оргазъм – оставете шота с текила.

4. Не бързайте

Според проучвания на Стръгар, средната продължителност на забавленията в леглото в Америка е едва 12 минути. Това е тъжно, защото това време може да е достатъчно за мъжа да достигне до оргазъм, но не и за жената. Трябва наистина да се фокусирате „в момента“ и да не бързате.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

5. Използвайте лубрикант

Има едно погрешно схващане, че младите жени трябва да се овлажняват на команда. А когато не могат, си мислят, че са стари или странни. Причината просто е, че сте хора. Това може да се случи, когато сте стресирани или ако скоро сте се „насилили“ да правите секс, когато не сте били достатъчно овлажнени, което води до болка. Тялото ви запомня тази болка и не се овлажнява достатъчно следващият път в който правите секс. Затова Стръгар окуражава жените да използват лубрикант.

„Всеки може да постигне оргазъм, но това няма как да стане когато сте притеснени, когато бързате или когато не сте влажни.“ – каза Стръгар