5 секс тайни, които всеки мъж трябва да знае

Мъжете и жените гледаме различно на секса. Ето пет тайни, които всеки мъж трябва да знае:

1. Помощ

Настроението трябва да бъде създадено още преди да се стигне до спалнята. Лека закачка, докато миете чиниите, е перфектен начин за начало на флирта.

2. Бъдете романтичен

Жените обикновено искат по-романтична обстановка. Свещи, тиха музика, любящи думи. Мъжете са по-сексуални. Жените обичат секса, който сближава и изгражда връзка. Мъжете просто обичат секса, а жените искат любовно изживяване.

3. Накарайте я да се чувства красива

Мъжете се стимулират визуално и харесват атрактивните женски форми. Повечето жени искат да правят секс на тъмно, защото не са много уверени в тялото си. Подарете й еротично бельо и я накарайте да се почувства желана.

4. Подхождайте с разбиране, а не с изисквания

Понякога тя няма толкова силно желание за секс колкото вас. Подходете с разбиране и й позволете просто да заспи, а не й досаждайте. Не бъдете егоисти, сексът трябва да е наслада и за двамата. Сексът трябва да е специално събитие, а ако го искате всеки ден, може да започне да го чувства като досадна задача.

5. Кажете й какво харесвате в тялото й

Кажете й какво точно ви допада в нея. Бъдете детайлен и искрен. Не забравяйте, че нито един от двама ви не е идеален. Бъдете внимателен и не изтъквайте само физическите й характеристики. Обичайте и качествата й.