5-те любими проститутки на Холивуд (18+)

Като жив и постоянно еволюиращ организъм, Холивуд често предизвиква актрисите си, връчвайки им една от най-предизвикателните роли – на жените, които практикуват най-древната професия.

Секс сцените са една от най-сложните хореографии по време на снимки и в морето от красавици ще заблестят само някои. Ето една скромна класация на някои от любимите актриси, които са влезли в обувките на проститутка. И всички са толкова съвършени, колкото никога няма да ги открием на околовръстното.

Тяхната тарифа е скъпа:

1. Дженифър Лав Хюит

Нейната роля в „Списък с клиенти“ е забелязана от филмовите критици. Нека кажем, че това е масажистката, която би мотивирала националите да играят така, сякаш наистина ще печелят шампионска лига. Джени дори се е консултирала с масажист, който да ѝ обясни кои са правилните движения и гледайки лекотата, с която работи, започваме да издирваме телефонния ѝ номер и да спестяваме от закуски за нещо подобно!

2. Кристин Стюарт

Има актриси, които могат да закопаят цялата си кариера с една роля. Така направи Кристин Стюарт с нейната изключително спряла роля в „Twilight“. Сега може да я откриете в някое друго неизвестно филмче, където може да се изненадате как играе, ала вече е късно либе за китка. Все пак може да я откриете в „Welcome to the Rileys“, където играе стриптизьорка и е перфектен пълнеж около блясъка на Джеймс Гандолфини.

3. Чарлийз Терон

Не сме сигурни дали изобщо има нужда да продължаваме след Чарлийз, но според класацията на Холивуд има и други гърли, които разкриват тайната на професията. Тази роля успява да ѝ донесе награда Оскар за най-добра женска роля. Имайки предвид колко често се върти по кабеларките, няма начин да не си го гледал.

4. Никол Кидман 

Подозираме, че ще е изключително скъпо изживяване, след като в „Мулен руж“ се смята за една от най-скъпо платените куртизанки. Ние сме мъже и като такива сме сигурни, че никой няма да обърне внимание на пеенето и танците, плащате си за друго. Въпреки лиготията във филма, Николинка успява да влезе сред номинираните за женска роля!

5. Всички статистки от „Широко затворен очи“

Предполагаме, че филмът е силно вдъхновен от имението на Хю Хефнър, но с тази разлика, че в сцените имаше и брюнетки, а всички знаем страстта към блондинките. Подобни мероприятия със сигурност се случват някъде по света, но за жалост колегите не казват и не ни канят… И ние сме хора и ние искаме да видим красивите девушки. Смисълът на този филм определено е да покаже, че статистките също могат да заслужат парите си, разхождайки се като нимфи из едно огромно имение.

P.S.: Ан Хатауей не влиза в класацията, защото след известни манипулации сме сигурни, че дори французите не могат да се прежалят.

Източник: men.hotnews.bg