5 техники от Кама Сутра за разнообразяване на мисионерската поза

Мисионерската секс поза е една от най-мразените. Според много двойки тя е и най-скучна.

При нея жените очакват винаги едно и също, защото точно това се случва: едно и също проникване, едно и също поклащане на бедрата, една и съща дълбочина на достигане.

Всичко е едно и също! Много мъже не си дават сметка, че трябва да разкършат таза и пениса си, за да направят мисионерската поза по-приятна за тях и за половинките им.

Ако не се досещате как точно да стане това, опитайте някои изпитани техники от Кама сутра, които ще ви помогнат да направите мисионерската поза по-шеметна и приятна за двамата.

1. Кама сутра техника: „разбъркване“
При тази техника мъжът трябва да хване пениса си в основата и с въртеливи движения да проникне във вагината на партньорката си. Чувствителността във всяка вътрешна стена на вагината е различна. Ето защо, за да се достави максимално удоволствие е необходимо да се изследват различни области от вагината.

2. Кама сутра техника: „триене“
Повечето мъже вероятно знаят, че хипотетично G-точката на жените се намира някъде в предната част на вагината, точно под пубиса. Това обаче не означава да се съсредоточават всичките усилия единствено там. За да се създадат нови усещания по време на мисионерската е препоръчително мъжът да се стреми да натисне пениса си по посока надолу и навътре във вагината, а не нагоре. Това ще предизвика по-кратки и остри прониквания, вместо по-дълбоки. Усещанията ще се харесат на дамите.

3. Кама сутра техника: „пронизване“
При тази техника жената ляга по гръб като отпуска почти изцяло бедрата си надолу. На партньора ѝ ще му е нужно малко повече усилия, за да проникне в нея. За целта той трябва да се плъзне по тялото ѝ и да достигне с рамене нивото на лицето ѝ. След това проникването става бавно и внимателно като при всеки тласък пенисът излиза максимално извън вагината. Получава се ефект на триене, който допринася за допълнителна стимулация на клитора и върховни усещания за дамите.

4. Кама сутра техника: „пробождане“
Докато партньорът ви прави своя тласък, издърпайте таза си, така че целият му пенис да излезе от вагината ви. След това му позволете с остър, рязък нов тласък да проникне отново дълбоко във вас. Тази техника дразни нервните окончания по външната и вътрешната повърхност на вагината, което носи страхотни усещания.

5. Кама сутра техника: „ударът на глигана“

Както знаем, глиганите има резки, отсечени и наглед хаотични движения. Точно това трябва да направи партньорът ви, докато сте в мисионерската поза. По време на всеки тласък той трябва да изменя рязко посоката на триене наляво и надясно, за да „дразни“ страничните стени на вагината. Движението се постига чрез разтърсване на таза встрани. Клиторът също се стимулира доста при това движение, което носи върховна наслада.