5 знака, че не става за гадже

Има някои недостатъци, които винаги означават, че не трябва да излизаш с него:

– например пие прекалено много или ти крещи постоянно.

Но понякога знаците са по-неясни.

Ето няколко неща, за които наистина трябва да внимаваш.

Не си губи времето със задници и се срещай само с мъже, които се държат добре с теб. Има и такива.

1.      Държи се лошо с обслужващия персонал.

Най-лесният начин да разбереш, че човекът срещу теб е задник, е отношението ми към обслужващия персонал.

Продавачката в магазина, сервитьорката или момчето на касата в киното. Пиши му черна точка, ако обвинява сервитьорката за нещо, за което не е виновна, прави се на много важен „Ти знаеш ли кой съм аз?“, или капризничи и е нетърпелив и си го изкарва не персонала. Ако обслужването наистина е лошо, има любезни начини да го покаже: да помоли да викнат управителя, например. Но крещенето по персонала е знак, че и към теб ще се отнася без уважение, ако направиш нещо, което не му харесва.

2.      Винаги „забравя“ да изтегли пари от картата.

В днешно време е нормално сметките да се делят или да се редувате с питиетата.

Но ако мъжът, с когото излизаш, никога не предлага да плати цялата сметка (дори на първа среща), води те на скъп ресторант, който не можеш да си позволиш и очаква да платиш твоята част, или отива в тоалетната като стане време за плащане, или пък се оказва, че си е забравил портфейла, знай, че вероятно е авантаджия или тъпанар. Нискобюджетни излизания като разходка в парка и сладолед са супер, но да те води в най-скъпия ресторант, когато си пред заплата, е лошо възпитание.

3.      Говори само за бившите

Не само, че говори за всички други жени, с които е излизал, което е проява на лош вкус, но и описва повечето от тях като „луди“.

Бягай надалеч, защото вероятно се мисли за перфектен и не е имал никаква вина за разпада на предишните си връзки. Ако все пак започнеш да излизаш с него сериозно, когато скъсате (ще скъсате със сигурност), ще попаднеш в списъка на лудите мацки. Освен това, безкрайният списък с бивши гаджета, за които говори в такива подробности, значи, че вероятно е сериен женкар или е емоционално нестабилен и компенсира комплексите си с постоянна върволица от жени. Хич не ти и трябва такъв.

4.      Флиртува с други жени в твое присъствие

Всеки нормален здрав мъж ще се зазяпва по други жени, но откровеното оглеждане на задните им части или деколтетата и флиртаджийската размяна на реплики със сервитьорката, гардеробиерката или най-добрата ти приятелка, е неприемливо.

Когато сте на среща, трябва да си единствената жена в помещението и ако се заглежда по други жени, ти пък се заглеждай по други мъже.

5.      Вика те внезапно посред нощ, но никога не правите планове

СМС-и в 10 вечерта или 3 сутринта от сорта на „Какво правиш?“, „Хайде да се видим“ и „Къде си?“, ще те развълнуват и може да се изкушиш да приемеш поканата, но по-добре недей.

Ако не те води на планирани срещи и се сеща за теб само като му е скучно, пил е няколко с приятели или друга жена, по-добре не се занимавай с него. Не заслужаваш да си резервен вариант.

Източник: cosmopolitan.bg