5 знака, че срещата ви е минала добре

Всички сме имали скучни, страшни, забавни и ужасни първи срещи, които не винаги са довеждали до втори такива. Не само ние жените, но и мъжете се притесняват от това как е преминала срещата и търсят знаци, за да се уверят, че наистина е така. Е, ще ви улесним. Момчета, не е толкова трудно да познаете дали дамата ви е останала доволна. Ето как:

1. Пристигнали сте преди нея

Жените закъсняваме по default, както се казва, но няма да ни хареса ви е да го направите. При това на първа среща. Това се тълкува като не особена заинтересованост, а пък ние не искаме да сме “някоя“, с която убивате време. Така, че ако сте навреме , това е голям плюс.

2. Езикът на тялото

Ако дамата ви е обърната изцяло към вас, прави контакт с очи и не се заглежда по бармана и мъжете наоколо, значи, наистина ви е харесала. Компанията ви определено ѝ допада и ако уж неволно ви докосва. Езикът на тялото ѝ ще ви каже дали иска да се видите пак, няма как да не уловите знаците.

3. Не е споделила нищо за семейството си

Това може да ви звучи странно, но все пак първата среща не трябва да е като интервю за работа и да знаете всичко за нея веднага. Ако не е споделила всичко за семейството си значи сте имали по-интересни теми на разговор и това е чудесно. За работа и семейство обикновено си говорят хората, които просто не намират за какво друго.

4. Тя се е смяла много

Основният ключ към сърцето на една жена е смехът и ако не сте го разбрали досега ще ви го припомним. Ако тя ви е намерила за забавен определено ще иска да се видите пак. Това можете да го разберете лесно –ако сте я чули няколко пъти да се смее, значи е заинтригувана и това не е просто мит. Обичаме мъже с чувство за хумор и това е!

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

5. Накрая е имало пауза

Какво имаме предвид под пауза ли? Ами когато се разделяте, тя отлага сбогуването с ровене за ключовете, разходка, защото вечерта е прекрасна. Това може да е и знак, че ви дава възможност да действате, така че още по-хубаво!

Е, не сме толкова сложни за разгадаване, нали? Просто следвайте знаците и бъдете сигурни, че ще има втора, а може би и още много срещи.