6 дяволски вкусни предястия за Хелоуин

Направете тези супер лесни тематични хапки и предястия за Хелоуин със „ свръхестествена „ визия.

1 .Кръвясали пикантни очни ябълки

Вземете кремообразни пикантни яйца и след това им придайте зловещ вид на "извадени очи" с няколко прости допълнения: черни маслини на филийки за зениците и тънко нарязани червени чушки за вени. За пълнежа на яйцата смесете : ½ опаковка ниско маслена майонеза, 2 супени лъжици. дижонска горчица, 1 супена лъжица млян лук, 1 супена лъжица лимонов сок, ½ чаена лъжичка лют сос червен пипер и сос Уорчестър, ¼ чаена лъжичка сол. Сложете в блюдото зърна черен боб (те ще закотвят яйцата, така че ще останат по местата си). Покрийте съхранявайте в хладилник до 6 часа преди сервиране. С тези ястия ще смаете гостите на партито си!
Вземете кремообразни пикантни яйца и след това им придайте зловещ вид на „извадени очи“ с няколко прости допълнения: черни маслини на филийки за зениците и тънко нарязани червени чушки за вени.
За пълнежа на яйцата смесете : ½ опаковка ниско маслена майонеза, 2 супени лъжици. дижонска горчица, 1 супена лъжица млян лук, 1 супена лъжица лимонов сок, ½ чаена лъжичка лют сос червен пипер и сос Уорчестър, ¼ чаена лъжичка сол.
Сложете в блюдото зърна черен боб (те ще закотвят яйцата, така че ще останат по местата си). Покрийте съхранявайте в хладилник до 6 часа преди сервиране.
С тези ястия ще смаете гостите на партито си!

2.Златисти тиквени хапки

Тези златни хапки с шунка и сирене се приготвят по-лесно от изрязването на тиква. Просто използвайте калъп закупен от магазина във формата на тиква, готово (или домашно омесено) тесто, филийки от шунка и сирене, след това намажете с разбит жълтък и изпечете!
Тези златни хапки с шунка и сирене се приготвят по-лесно от изрязването на тиква. Просто използвайте калъп закупен от магазина във формата на тиква, готово (или домашно омесено) тесто, филийки от шунка и сирене, след това намажете с разбит жълтък и изпечете!

3.Паяжина от Начос

Допълнете вашето основно мексиканско предястие с тази ужасяващо вкусна рецепта от слоеве пържен боб с салса, сирене и домашно гуакамоле, а след това го украсете с мрежа от заквасена сметана. Слоят от боб: 2 консерви варен или пържен черен или шарен боб се намачква. Смесете с ¼ връзка магданоз, 2 супени лъжици сок от лайм, 1 лъжица люто мексиканско чили на прах, 1 чаена лъжичка смлян чесън, 3 ситно нарязяни малки домата. Оформете сместа в кръг с помощта на шпатула. Подредете доматени филийки около ръба на бобения слой. Направете среден слой от салса : Прецедете салсата в цедка, за да се отървете от излишния сок. Разстелете над бобената смес, така че тя да се вижда. Поръсете сиренето (настърган микс от мексиканско сирене) над салсата. Направете пласт гуакамоле: Разрежете четири меки плодове от авокадо наполовина; Вземете авокадото отстранете костилките и люспата, сложете в средно голяма купа , добавете 3 суп. лъжици лимонов сок, 2 глави смлян червен лук, 2 ситно нарязани чили люти чушки и сол, бъркайте докато стане сравнително гладка каша. Сложете отгоре слой от лъжица, две крема сирене и разстелете. Паяжина: От 1 гр. заквасена сметана с намалено съдържание на мазнини. Сервира се с царевица и тортила чипс. Украса: от пластмасова играчка паяк.
Допълнете вашето основно мексиканско предястие с тази ужасяващо вкусна рецепта от слоеве пържен боб с салса, сирене и домашно гуакамоле, а след това го украсете с мрежа от заквасена сметана.
Слоят от боб: 2 консерви варен или пържен черен или шарен боб се намачква. Смесете с ¼ връзка магданоз, 2 супени лъжици сок от лайм, 1 лъжица люто мексиканско чили на прах, 1 чаена лъжичка смлян чесън, 3 ситно нарязяни малки домата. Оформете сместа в кръг с помощта на шпатула. Подредете доматени филийки около ръба на бобения слой.
Направете среден слой от салса : Прецедете салсата в цедка, за да се отървете от излишния сок. Разстелете над бобената смес, така че тя да се вижда. Поръсете сиренето (настърган микс от мексиканско сирене) над салсата.
Направете пласт гуакамоле: Разрежете четири меки плодове от авокадо наполовина; Вземете авокадото отстранете костилките и люспата, сложете в средно голяма купа , добавете 3 суп. лъжици лимонов сок, 2 глави смлян червен лук, 2 ситно нарязани чили люти чушки и сол, бъркайте докато стане сравнително гладка каша. Сложете отгоре слой от лъжица, две крема сирене и разстелете.
Паяжина:
От 1 гр. заквасена сметана с намалено съдържание на мазнини.
Сервира се с царевица и тортила чипс. Украса: от пластмасова играчка паяк.

4.Домашно направени топки от сирене политат с хрупкави крила от тортила.

Пригответе крема сирене и козе сирене на стайна температура с черен пипер. Оформете сместа в малки топчета. Оваляйте ги в маково семе или черен сусам. Нарежете черни и зелени маслини на кръгчета и ги поставете върху топчетата за очи. Разрежете тортилата във форма на крила на прилеп и ги поставете отстрани на оформените топчета. Готово!
Пригответе крема сирене и козе сирене на стайна температура с черен пипер. Оформете сместа в малки топчета. Оваляйте ги в маково семе или черен сусам. Нарежете черни и зелени маслини на кръгчета и ги поставете върху топчетата за очи. Разрежете тортилата във форма на крила на прилеп и ги поставете отстрани на оформените топчета. Готово!

5.Мумии от люти чушки

Увийте люти чушлета с бутер тесто и добавете печени червени чушки или грах за очи.Можете да разрежете чушките наполовина, да ги напълните с топено сирене или микс от сирена и след това да ги облечете с тесто. Изпечете ги за около 15 минути.
Увийте люти чушлета с бутер тесто и добавете печени червени чушки или грах за очи.Можете да разрежете чушките наполовина, да ги напълните с топено сирене или микс от сирена и след това да ги облечете с тесто. Изпечете ги за около 15 минути.

6.Скелет от сурови зеленчуци

Нарежете наполовина, на резени или на спирали зеленчуците и ги подредете така че, да се получи този очарователен скелет.
Нарежете наполовина, на резени или на спирали зеленчуците и ги подредете така че, да се получи този очарователен скелет.