6 неща, характерни за двойките, които си остават вкъщи през уикенда

Двойките, които си остават у дома през уикенда често са определяни като скучни, мързеливи и антисоциални. Но това е малко далеч от истината. Те всъщност могат да си прекарат чудесно без да харчат пари за безсмислени входни такси, наслаждават се на компанията си в интимна обстановка и предпочитат меката мебел вкъщи, вместо неудобните бар-столове.

Ето няколко неща, които са характерни за този тип двойки и няма лошо ако припознаете себе си в тях, защото понякога всяка двойка предпочита точно това:

1. Снаксовете са всичко

Подобна вечер без вредна храна си е немислима. Какво му е по-хубавото от това да си стоиш у дома, да погълнеш огромно количество храна, неосъждан от околните? Всички имаме нужда от това понякога, нали? Снаксове, чипсове, пуканки, каквото ви душа иска.

2. Със сигурност доставчика на пица вече ви познава

Със сигурност като се обадите на любимата си пицария, те вече си знаят как едната пица трябва да е без гъби, а другата с повече сирене. Момчето, което ще ви ги донесе също вече ви е пръв приятел и много добре знае колко бакшиш ще му оставите.

3. Вече е трудно да изберете какво да гледате

Няма по-хубаво от филмова вечер вкъщи, нали? Да, но не и ако вече сте гледали всичко, което би се харесало и на двамата. Следва поне половинчасово търсене и спорене, но разбира се постига консенсус в крайна сметка.

4. Можете да си стоите по пижами

Няма нужда да се гласите, да сресвате коси, да слагате грим (за момичетата, разбира се). Само двамата сте и можете да си се отпуснeте и да си се чувствате у дома си, спокойно и уютно.

5. Алкохол и много възглавници

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Хубаво е да се заредите с вино и бира, много възглавници, може и повече кърпички, ако някой е по-чувствителен на емоционалните сцени. Да, това е нещо нормално, няма от какво да се притеснявате.

6. Винаги един от двамата заспива преди финалните надписи

Освен ако не сте спрели да гледате филма по-рано заради по-приятни занимания, 100% един от двамата ще е заспал преди финалните надписи. Признайте си, че е така! Все пак ви пожелаваме в повечето случаи никой да не заспива 😉