6 неща, които трябва да знаеш преди да се влюбиш

1. За какво мечтаеш най-много?

Замисли се как наистина искаш да изглежда животът ти. Ако знаеш какво наистина искаш, ще можеш да откриеш някой, с който да споделиш мечтата си и с когото да извървиш пътя към нея. Вселената винаги откликва на нашите желания, стига да знаем какви са те и да ги формулираме правилно.

2. Какво те прави щастлива? 

Какво кара усмивката да се появи на лицето ти, дори и в най-тежките ти дни? Какво те кара да избухваш в смях, какво те кара да чувстваш онази топлина в тялото ти, която символизира спокойствие, кара те да забравиш всички свои проблеми? Какво обичаш да правиш през свободното си време? Какво обичаш да слушаш? Да хапваш? Да пееш? С кого обичаш да си говориш? Какво ти помага да рестартираш?

3. В какво вярваш?

Този въпрос може и да няма религиозна нотка, важното тук е в какво вярваш със сърцето си, че е истинско. На какво разчиташ? Към кого се обръщаш, когато се чувстваш победена от живота?

4. От какво се страхуваш?

Никой не обича да говори затова, но страхът е едно от най-първичните ни чувства. Помисли си от какво те побиват тръпки? Какво те кара да се чувстваш неприятно. Това да можеш да споделиш с някого най-дълбоките си страхове и да се покажеш уязвима пред другия е едно от важните неща при изграждането на истинската любов.

5. Какво те държи будна през нощта?

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Какви мисли те връхлитат, когато загасиш лампата? Какво се върти в главата ти? Щастливи мисли, мечти или пък страхове? Къде се пренасяш в сънищата си, за да се чувстваш добре? Това са нещата, които ще споделиш с бъдещата ти половинка, когато се влюбиш.

6. Коя си?

Ако някой ти зададе въпроса „Коя си ти?“, как би му отговорила? Сигурни сме, че ти непрекъснато се променяш и развиваш, но кое е това, което остава дълбоко вътре в теб и те определя като личност?

Познавай себе си, обичай се, по този начин ще се научиш да обичаш и другите.