6 неща, които всеки мъж иска по време на секс

Очевидно не трябва да позволявате на човек да ви диктува как да се държите в леглото. Но в случай, че се чудите, ние сме доста прости същества всъщност. Не искаме да правите нищо чудно или странно – просто малко разнообразие от време на време. Ето някои неща, на които мъжете се радват по време на секс.

1. Искаме да говорите мръсно.

Не е нужно да разказвате всичко, което се случва, но ще бъдете изненадани какво могат да направят няколко казани на място мръсни думи за мъжа. Не на всеки е удобно да прави това, но няма нужда да се отдалечавате твърде далеч от комфортната си зона. Думи и фрази като „мокър“, „така е супер“ и „по-силно“ все още могат да вършат чудеса. Просто не ставайте твърде буквални: „Усещам пенисът ти  в моята вагина“, няма да свърши работа.

2. Искаме понякога да поемате контрола.

Има няколко неща, по-секси от момиче, което знае какво иска и има много различни начини да го кажете на мъжа. Това не означава, че трябва да пляскате с кожени камшици и да се разпореждате  (въпреки, че бихте могли).Това може да бъде нещо толкова просто, като да ни бутнете на леглото и да притискате ръцете  над главите ни, докато сте отгоре.Поемането на контрола върху това коя позиция да бъде следващата може да бъде наистина секси. Подобно на мръсното говорене, това не трябва да бъде нещо прекалено сложно или мръсно.

3. Искаме да инициирате нови позиции.

Ако има нова позиция, която сте открили, че искате да опитате, моля, пробвайте. Тя може да бъде някой изключително творчески, сложен секс цирк, който включва джакузи, сметана и банани, но въвеждането на промяна като кучешка или мисионерска поза също може да работи. Не се притеснявайте дори дали позицията „работи“ за двамата. Възбуждащо е просто да знаем, че правим нещо, което искате да бъде опитано.

4. Искаме да бъдем изненадвани.

Ще призная, че някои момчета може да се уплашат, ако започнете да изваждате вибратори от под матрака в средата на секса. Но въвеждането на нови неща, за да се разтърси любовния ви живот, никога не е лоша идея. Можете дори да направите самия секс изненада: хванете половинката си в коридора или на стълбите и просто го превърнете в секс сесия.

Моменти като тези, в които не можете да се контролирате и просто трябва да ни имате, винаги се оценяват. Използването на костюми, смазочни материали, играчки и ролеви игри също може да работи. Просто имайте предвид, че някои от тези неща са извън зоните за комфорт за някои хора. Уверете се, че знаете какво му харесва, преди да сложите латексов костюм на медицинска сестра.

5. Искаме да ви наблюдаваме

Визуалната стимулация наистина възбужда момчетата. Изборът на пози като каубойска или обратна каубойска поза, където наистина можем да получим представа за това, което се случва, е изключително възбуждаща. Като алтернатива, всяка поза може да се наблюдава в добре разположено огледало, откъдето можем да получим пълен поглед върху действието.  Ако наистина сте смели, нека вашият човек ви наблюдава, докато се докосвате. Ако наистина искате да го побъркате, не го оставяйте да ви докосва или целува по време на сесията, а просто да действа. Ще има допълнителната полза от това да му покажеш какво те възбужда, защото може да разбере как свършваш.

6. Искаме да ни поднесете пица.

Може само аз да харесвам  това, но мисля че не съм само аз…

Източник: Cosmopolitan