6 причини да не правите секс с него

Решението дали и с кого си спите е ваше лично право и все пак трябва да бъдете сигурни дали искате да бъдете интимни с въпросния мъж, за да не се окажете „прецакани“. Доверете се на вътрешното си чувство и не правете компромис с неща като тези:

6 причини да не правите секс с него

Колебаете се

Ако не сте сигурни, че искате да правите секс, не се насилвайте. Още по-категорично не трябва да го правите, ако мъжът отсреща ви притиска психически или дори физически.

Не сте на едно и също емоционално ниво

Ако вие търсите секс за една вечер, а той е от типа мъже, които желаят връзки, не го подвеждайте като се пъхнете в леглото с него. Дори да го предупредите предварително, накрая пак ще бъде наранен, защото той просто мисли по различен начин.

Ситуацията може да бъде обърната! Ако вие искате връзка, а човекът отсреща само еднократно забавление, не рискувайте, за да не бъдете емоционално съкрушена след това.

Пияна сте

Вие или той сте изпили голямо количество алкохол. В тази ситуация никой не взема правилни решения. А и със замъглено съзнание може да пропуснете презерватив и други важни неща, които да имат негативни последствия.

Той не желае да сложи кондом

Колкото и да ви обяснява, че не спи с други жени, че ерекцията му пада от презерватива или че ще изпитате в пъти по-голяма наслада никога, ама никога не правете секс без презерватив (освен ако не работите за бебе с човек, с когото сте заедно от повече време и на когото имате доверие).

Той е бивш на ваша приятелка

Много дами имат „женски кодекс“ да не излизат/спят с бивши гаджета на свои приятелки. Дори да е наричан „екс“ на нея няма да й бъде приятно да разбере, че сте „баджаначки“. Струва ли си да рискувате приятелството ви заради един страстен импулс?

Държи се мистериозно

Мистериозното е секси, но да си легнете с мъж, който дори отказва да си каже името, си е истинско безразсъдство! Ами ако е женен? Ако има някоя болест (без значение дали спите с презерватив или не)? Прекалено многото въпросителни може да ви причинят доста главоболия после.