7 неща, които трябва да знаете, ако излизате със Скорпион

1. Не се поддават на контрол

Дори и да се опитвате да го направите, опитите ви няма да пожънат успех, просто защото Скорпионът няма да ви позволи. Той е независим и ще направи точно това, което иска. Да, с удоволствие ще чуе мнението ви, но само дотам… Едва ли ще се вслуша в него, а камо ли да промени своята гледна точка.

2. Страстни са

Скорпионът е страстен и много добър любовник. Ако имате връзка със Скорпион, той бързо ще ви накара да забравите за сладникавите любовни романи… Защото с него – вие ще сте в епицентъра на такъв! Какви късметлии сте само!

3. А също и мистериозни…

Скорпионите имат доста развито въображение. Те са доста любопитни, извличат поука от всяка ситуация и събират и най-малката дочута информация.

4. Лоялни са

Скорпионът е верен знак, който никога не би изневерил или би се забъркал с други хора. Спечелете ги и бъдете сигурни, че вие ще бъдете избраниците на живота им.

5. Те са изключително пламенни!

Емоциите са определящи за Скорпиона. Той е предразположен както към екстремни върхове, така и към спадове. Именно тази им черта определя и това да бъдат едни от най-страстните любовници от зодиакалните знаци.

6. Те не се нуждаят от партньор

Ако ви позволи, ще влезете в живота му. Но не очаквайте при никакви обстоятелства да стане зависим от вас. Те просто не се нуждаят от никого, за да бъдат пълноценни. Но все пак няма да остане сам и ако ви харесва, ще бъде с вас.

7. Не обичат предателството 

Очаквайте експлозия като от хиляди слънца, ако предадете един Скорпион! Не, това не е заплаха, а просто самата истина – Скорпионът е безмилостен към неверниците. Не заставайте на пътя му, ако ще се държите нелоялно!