7 неща, за които Кари Брадшоу ни излъга | Gossips.BG

7 неща, за които Кари Брадшоу ни излъга

Няма човек на планетата, който да не е чувал (дори и гледал поне един епизод!) от сериала „Сексът и градът“ и да не е разбрал за трудностите, през които преминаха Кари Брадшоу и Тузара, за да се съберат окончателно. 

Актрисата Сара Джесика Паркър и трите й приятелки показаха на милионите жени по света какво е да си неомъжена жена в Ню Йорк и че колкото и да си красива, открита и успешна, пак не е лесно да намериш подходящия мъж. Темите, които вълнуват дамите, се дискутираха във всяка серия, чрез преживяванията на героините.
Ние обаче искаме да ти споделим и за какво Кари излъга многобройните си почитателки, като получихме отговор от експерти в областта.

1. Лесно е да срещнеш мъже в Ню Йорк! Истината е, че се налага да прекараш доста време в търсене на какъвто и да е нормален мъж, с когото да си заслужава да излезеш на среща. Няма нищо вярно в това, че ти се налага да избираш между двама прекрасни мъже.

2. Би похарчила заплатата си за обувки, вместо да си платиш наема! Няма такова нещо. Наемодателят ти не се вълнува дали искаш новия модел на Manolo, а само и единствено чака парите, които му дължиш всеки месец.

3. Можеш да си позволиш апартамент в Горен Ийст сайд, в който да живееш сама и в който да има огромен гардероб и много пространство! С една дума – апартаментът на Кари е една лъжа. Не си мисли, че можеш да живееш на подобно място без да си с куп съквартиранти.

4. Не се налага да използваш градски транспорт, защото навсякъде има таксита! Ако си автор на свободна практика няма как да си позволиш да се возиш в таксита, за да се предвижваш. Просто, защото те не са евтини. Приготви се, че ще трябва да се потиш в препълненото метро на Ню Йорк.

5. Можеш да обикаляш и да бягаш из града на високи токчета! Колкото и удобни да са 10-сантиментровите ти чепици, с тях няма как лесно да обикаляш мръсните улички, или да слизаш в метрото.

6. Ще си доволна, ако вместо храна си купиш нещо модерно! Припомняме, че Кари сподели с Ейдън, че очите й се насищат еднакво добре както с вкусна храна, така и с последния брой на Vogue. Е, в реалния живот е по-различно. Тук определено ще се спреш на бургерите и пържените картофки.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

7. Можеш да си позволиш да живееш в Ню Йорк, пишейки колонка във вестник! Звучи идеално, нали? Е, това е най-голямата й лъжа. Ако искаш нейния живот, се подготви с куп вестници, за да си намериш и странична работа. Иначе, кой откъде е.

Източник: cosmopolitan.bg