7 признака на високата сексуална енергия | Gossips.BG image 1

7 признака на високата сексуална енергия

Известната руска психоложка, автор на няколко бестселъра и експерт по женските енергии Лариса Ренар, ще ви помогне да разпознаете и активирате своята сексуалност. Представяме ви седемте признака на високата сексуална енергия.

1. Всички ви желаят. Колкото и плашещо да звучи, това е истината! Когато човек има висока сексуална енергия, той става безумно привлекателен и желан. Хората биват привлечени от него като от магнит. Непознати ще искат да се запознаят с вас на улицата, да ви почерпят кафе или да ви подарят цветя просто така, да не говорим за комплиментите и поканите за среща, които ще получите.

2. Вие привличате възможностите. Става дума не само за мъжете, но и за възможностите като цяло. Имате усещането, че всички пътища са отворени за вас. Канят ви да участвате в различни проекти, затрупани сте с професионални предложения, изпълнени сте с нови идеи и бързо намирате пътя към реализирането им.

3. Финансовият ви приход се увеличава. Тъй като сексуалната енергия е свързана с финансовата, хората с висока сексуална енергия по правило нямат проблеми с парите. Получават ги лесно и в големи количества.

4. Ставате харизматични. Хората с висока сексуална енергия са много харизматични и убедителни, създават усещането, че светят отвътре. Очите им искрят, когато разказват разпалено нещо, а околните ги слушат с интерес, искат да бъдат част от този бурен поток от енергия.

5. Изпълнени сте с енергия. Имате чувството, че във вас работи вечният двигател „перпетуум мобиле“. Не усещате умора и сте готови да преобърнете планини. При това тази енергия обикновено е насочена към градивни цели, а впечатляващите резултати се получават лесно и без усилия.

imgres

6. Отваря се творческият ви поток. Започвате да раждате гениални идеи и да намирате неочаквани решения, измисляте нестандартни ходове и поразявате всички с оригиналните си мисли. По-просто казано – вие живеете в този поток. Няма значение с какво се занимавате, вие можете да подходите творчески към съставяне на финансов отчет, откриване на нов бизнес, приготвяне на обяд или шофиране. Именно креативният подход изпълва живота ви с нови открития, радост и нетърпеливо очакване на утрешния ден.

7. Вие се наслаждавате на живота. Всичките ви усещания се изострят, а удоволствията се засилват. Радвате се на живота във всичките му проявления. Изпитвате удоволствие от всеки момент, сякаш в кръвта ви кипи шампанско. Цветовете стават по-ярки, вкусовете по-наситени, звуците по-мелодични, миризмите по-опияняващи, а усещанията – по-необичайни.