7 типа мъже, с които сексът е мъчение

Животът често се превръща в театър, но едва ли искате леглото ви да се превърне в циркова арена. А някои мъже са способни да ви извъртят такъв смъртоносен номер при интимност, че да не искате дори да си спомняте за него – камо ли да го повтаряте.

Въжеиграч

За този мъж сексът е нещо като тънко опънато въже, по което той бавно и внимателно трябва да стигне до оргазъма (и то често само своя). Евентуалните крачки встрани дотолкова плашат „въжеиграча“, че той изпада в ступор дори и от една най-обикновена молба „Погали ме тук“.

И изобщо не очаквайте той сам да се сети да стимулира ерогенните ви зони, нито да ви предразположи с предварителна игра – той ще прибегне до прелюдия, само ако го помолите пет пъти за това.

А и тогава с нежелание ще попипа за кратко около зоната на най-близко разположеното зърно, след което ще пристъпи към еднообразните постъпателни движения, без дори да се замисли дали сте готова.

Галина, 27 години: „Някога ходих с мъж, който хич не беше добър в секса. За него тялото ми сякаш имаше само една част – вагината. Никога не пипаше нищо нито „там“, нито по други места и ме целуваше само по устата. Опитвах се да му намекна, че имам и шия, гърди, бедра, дупе и много други ерогенни зони. Той кимаше, казваше „Да, и дотам ще стигна“, а после просто правеше чист секс до „победата“ – без предварителна игра и мъжествено-стоическо изражение на лицето“.

Акробат

Този мъж пробва какво ли не. „Акробатът“ смята половия акт за неуспешен, ако не е сменил поне седем различни пози до края му. А единствената уважителна причина за преустановяване на опитите може да е само секналият се кръст на партньорката, съпроводен с див вопъл.

Всичко останало – а тоест стонове от болка, невъзможност левият крак да се преметне зад лявото ухо и ужас в очите на партньорката – се смята за нормално.

Акробатът просто няма да забележи тези сигнали и ще продължи да ви връзва на възел. При това с искра нездрав ентусиазъм в погледа.

Жонгльор

Жонгльорът е един истински Наполеон и може лесно да прави няколко неща едновременно. Понякога едно от тях е сексът. Този мъж може по време на акта разпалено да споделя плановете си за това как да мине следващото ниво на нашумяла компютърна игра.

Или пък да се възбужда, карайки партньорката да реши математическо уравнение по време на секс. Но най-разпространеният тип жонгльор е мъжът, който може да говори по телефона, без да излиза от жената и без да променя темпото на движенията.

Екатерина, 30 години: „Веднъж по време на секс телефонът на новия ми приятел иззвъня. Вместо да откаже разговора или да каже „Ще ти звънна по-късно“, той започна да обсъжда по телефона някакви битови проблеми. Нещо от сорта, че колата се е повредила и трябва да смени гумата – и всичко това, без да спре да се движи! Разбира се, наложи му се да се довърши сам“.

Рекордьор

Този тип си умира да влезе в Книгата на рекордите на Гинес. При това държи и вие да стигнете до извода, че заслужава място в нея. Вие обаче едва ли ще оцените усилията му, свеждащи се до изтощително навъртане на брой актове или ваши оргазми.

Ако последния път го е направил четири пъти поред, този път непременно трябва да стигне до пет. И проклет да е денят, в който този маниак е преспал с жена, лесно получаваща оргазъм. Докато не изпитате повече оргазми от нея, той няма да ви остави на мира.

Тежко ви и горко, ако никога не сте получавали оргазъм по време на секс – рекордьорът е сигурен, че именно той ще разчупи този шаблон и е способен да ви натрива мазоли, докато не симулирате екстаз.

Зрител

Зрителят смята, че заслужава секс в отплата за вниманието си. При това може и хич да не е красавец, макар че най-често е доста привлекателен. Независимо от външния си вид, „зрителят“ е сигурен, че сексът с него е страхотно удоволствие.

Затова просто ще наблюдава процеса сякаш отстрани, оглеждайки собственото си тяло и много рядко (с пренебрежение) поглеждайки партньорката.

По технически качества зрителят е абсолютно дърво, от което в най-добрия случай можете да очаквате аплодисменти. При това по негов адрес. „Е, добър ли бях?“ е любимият въпрос на този тип мъж. Макар че най-често дори не се интересува от мнението на партньорката.

Ана, 25 години: „Ходих с един такъв. Почти не ме галеше, а сексът се случваше по следния начин – той ляга по гръб и чака минет, после ми предлага да съм отгоре. И така продължава, докато не свърши. Веднъж му предложих друга поза, но той каза, че ще смени позата, ако не свърши, докато аз съм отгоре. И свърши! А аз си останах на сухо. Впрочем, той и в други отношения беше същия егоист – никакви комплименти, никакви поздравления по празниците, подаръци само за рождения ден. И то много скромни. Ходих с него, защото много го обичах. Голяма глупачка съм била“.

Фокусник

Запален майстор-илюзионист. Мислите си, че сте се разбрали с него отлично, но не. Сигурно всяка жена е срещала такъв „фокусник“, който виртуозно разказва колко добър любовник е, колко жени си мечтаят да правят секс с него пак и какъв огромен член има.

А на практика се оказва, че този илюзионист е доста посредствен партньор или пък е представител на някоя от другите категории циркаджии, представени тук. Впрочем късмет ще имате, ако не е истински фокусник.

Иначе може да започне акта с презерватив, който настоятелно сте го накарала да сложи, а да приключи нещата с шпага на голо. Бъдете особено бдителни в поза на ръце и колене – иначе ловките му трикове могат да ви изненадат неприятно.

Животно

Това е може би най-опасният тип. Мъжът-животно е твърдо убеден, че сексът служи само за личното му задоволяване. Затова партньорката му по време на акта се чувства като парче месо.

Няма смисъл да молите за нежност или внимание – „животното“ просто не разбира човешки език. Такъв мъж наистина е опасен, защото може да ви нанесе травми, без дори да забележи.

„Животните“ често са пияни и настойчиви, отказват да ползват презервативи и грубо склоняват партньорката да прави орален или анален секс.

Можете да познаете животното отдалече по миризмата и неспретнатия вид – тези мъже обикновено пренебрегват хигиената и се мият само в крайни случаи. Не е препоръчително да се забърквате с тях без нужната екипировка. И не се поддават на дресировка.

Александра, 22 години: „Когато ме целуна за пръв път, усетих неприятния му дъх. Трябваше още тогава да се усетя, но реших, че се случват такива неща. Стигна до секс. Взех душ, върнах се и легнах до него. Усетих, че той мирише. И то не просто мирише, а смърди ужасно на пот… Шокирана го попитах „Ще си вземеш ли душ?“, а той ми отвърна рязко „Не!“. Погледнах му ръцете и се поразих – ноктите му бяха по-дълги от маникюра ми, и то с мръсотия под тях! Избягах веднага, става ми гадно, само като си го спомня“.

Всичките изброени мъжки типове наистина съществуват в природата. Но при това самите те не си дават сметка за недостатъците си. Затова не си губете времето да ги превъзпитавате.

По-добре напуснете веднага цирковата арена и потърсете по-приятен терен за половия си живот.

Източник: woman.bg