8 форплей трика за начинаещи в аналния секс

Започваме с неприятната новина: първият път, когато усетиш чужд предмет в дупето си, усещаш, че имаш… ами, чужд предмет в дупето си. Това се случва и на десетия и на двадесетия път (поне при някои).

Тук идва ролята на лубриканта. Чувството трябва да е сякаш леко ти се ходи до тоалетна (но наистина леко). Сега е време да отпуснеш мускулите си и да дишаш дълбоко.

3. Човекът, с който го правиш трябва да е много внимателен.

Всичко, което се случва трябва да включва съвсем малка част от пениса, пръста или каквото друго използвате за стимулацията. Нервните окончания, които се опитвате да възбудите се намират в самото начало на ануса, а не по-навътре (там, където започва да боли, ако не си се подготвила добре). Представи си, че се опитваш да вкараш баскетболна топка в коша, но вместо това тя се върти и върти около ръба… така трябва да се подхожда и с форплея.

4. Никакви остри и ненадейни движения.

Усиленото движение на пръстите напред-назад изобщо не трябва да се обмисля като техника при начинаещите в аналната игра. Голяма част от сексуалните актове са прибързани – особено ако съдиш по порното, но за аналния подготовката е наложителна.

5. Комуникацията е ключов елемент.

Единственият начин да знаеш какво работи и какво не, е да разговаряш с партньора ти. И двамата трябва да се интересувате от усещанията на другия и да ги обсъждате открито.

6. Този вид секс не е мръсен.

Питай всеки лекар и той ще ти каже, че анусът и долната част на ректума съдържат много малко, ако изобщо някакво количество *фекалии*, така че опасността от замърсяване никак не е толкова голяма.

7. Въпреки всичко, почистването е лесна работа.

Ключът към качествения анален секс е пълния комфорт, така че направи всичко, което ти е нужно за да се чувстваш добре. Клизмата не е противопоказна и ако тя ти помага да си по спокойна после, направи си я. Можеш да използваш и просто топла вода, ако искаш бързо измиване.

8. Аналният секс е най-добър, когато се добави допълнителна стимулация.

Вагинална, клиторна или на зърната – каквото работи за теб. Някои жени считат аналния секс за основно меню, но други не могат да стигнат до оргазъм само от него. В случая, той е акцентът и допълва към пълните сексуални изживявания.