8 причини защо да се срещате с мъж близнаци

Странно или не, но в зодиака ни има само няколко знака, които са способни да оставят позитивно първо впечатление върху хората, които срещат. Скорпион, Лъв и Риби се славят с тези си способности. Но няма друг знак, който вълнува и интригува, както го прави динамичният Близнаци. Някои от световно известните таланти са родени под знака на Близнаци – като започнем от Мерилин Монро и Боб Дилън, та минем през Наоми Кембъл и Джони Деп.

С представителите на тази зодия няма да прекарате и ден без  намек за мистерия или приключение. А и кой не би се зарадвал на малко закачливо, фриволно забавление. Това със сигурност ще ви се случи, ако излизате с Близнаци. И макар да не са от най-лесните характери, връзката ви с представител на тази зодия ще бъде истинско приключение. Идеално, ако ви е писнало от скучни отношения!

Те са интелигентни

Представителите на зодията са страхотна компания за разговори. Умът им е експресивен и бърз, а това превръща разговора с Близнаци в приятно изживяване. Но бъдете подготвени да отговаряте на един куп въпроси. Да ви разпитват се вписва идеално в любознателната им природа. Ще се наслаждавате на научаването на нови неща, дори е възможно този мъж да промени представите ви за някои неща от живота.

Те са огнени и загадъчни

Много често Близнаци предпочитат да се отдръпнат от ситуацията и това ги кара да изглеждат леко повърхностни, но не е така. Бързо се адаптират към ситуациите и просто ще ви очароват в различни социални среди. Ще ви изненадат с увереността си, която на моменти буквално ги прави да изглеждат мистериозни, невъзможни за опознаване и труднодостъпни. Но с времето ще се уверите, че именно увереността им ще ви бъде верен съюзник в живота.

Те са съблазнителни

Добрият разговор може да бъде страхотен афродизиак, особено за жената. Близнаците обичат добрите разговори и често флиртуват. Наясно са, че общуването е необходимо, преди връзката да се развие по-нататък. Но освен това имат и уникалната способност да знаят точно какво би съблазнило точно тази жена. Те са страстни любовници, които не се обръщат и не заспиват след секс. Напротив, мъжът Близнаци ще се погрижи интимното ви изживяване да продължи цяла нощ, като го направи наистина, наистина докосващо всичките ви сетива, ума и сърцето ви.

Те са очарователни

Близнаци са способни да очароват всеки, навсякъде. Няма значение дали сте в задушевна обстановка или сте на супер ексцентрично парти с много хора.

Те са авантюристи

Несекващата енергия на тази зодия винаги ще ви държи в готовност за нови и нови приключения. Рутината е табу за Близнаци. Заради любознателния си характер, те са винаги в търсене на нови неща. Ако искате да впечатлите Близнак, дайте му нови изживявания. Той ще се влюби.

Те са непостоянни

Самодоволството изсмуква живота от Близнаци. Те често намират нови, алтернативни и много често уникални начини да си прекарат времето. Бъдете готови да бъдете неговият плюс 1 на интересни и напълно случайни забавни щуротии. Но така както сменят забавленията си, така сменят и настроенията си. Изведнъж могат да станат сериозни и замислени. И обратното. Близнакът винаги ще ви държи заинтригувани от своята Джекил и Хайд личност. Истината е, че си отговаря напълно на зодията и в него живеят двама души.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Те са експресивни

Със своя светски сексапил Близнаци се справят отлично в изразяването и комуникирането на своите нагласи. Въпреки че някъде могат да ви кажат, че представителите на тази зодия обичат лъскави дрънкулки и засипват любимата си жена с всевъзможни материални подаръчета, по абсолютно неочакван начин и със своята доза загадъчност, Близнакът ще ви изненада с най-романтичния и мил жест. Той ви чува много добре, когато казвате, че мечтаете да отидете на концерт на любимата си група, макар да дава вид, че изобщо не слуша. И най-неочаквано ви грабва и откарва нанякъде без никакво обяснение, за да се озовете в друга държава, пеейки с цяло гърло заедно с любимата си група.

Те са на ръба

Близнаци живеят по свои собствени правила. Те променят играта по свое желание. Нямат нищо против да ги наричат черни овце. Отказват да бъдат поставяни в клетка. И това е нещо, заради което представителката на свободолюбива зодия би се влюбила в Близнак. Със загадъчност и почти мрачен чар, Близнаците ще ви отнемат много време, за да ги разберете. Но поне опитайте – със сигурност ще изживеете приключения и много страстни нощи.