8-те разлики между временния мъж и мъжа завинаги

Обикновено, когато една жена срещне правилния мъж винаги знае, че е той… или поне сме научени да вярваме, че е така. Но как можем да бъдем сигурни? И ако беше наистина така, нямаше ли намирането на „сродната душа“ да е доста по-лесно.

Ето обаче няколко основни разлики на мъжете, с които само убиваме време и този, с когото може би ще останем за цял живот.

1. Временният се напива с вас, сериозният ще ви прибере у дома като се напиеш

Този със сериозни намерения ще бъде способен да ви изтърпи и в най-лошото ви състояние и ще ви помогне, другият ще се впусне в „приключението“ без да му мисли и на следващия ден няма да се поинтересува как сте.

2. С временния ще си играете игрички, със сериозния няма да имате нужда от такива

В тези взаимоотношения няма да имате нужда да се надцаквате един друг. Тук няма губещ и победен, докато с временния винаги ще я има играта на котка и мишка, което е хубаво, но само до един момент…

3. С временния никога няма да покажете истинската си същност, със сериозния винаги ще можете да бъдете себе си

Сродната ви душа ще ви приема, каквито сте, без да иска да ви променя. Временният винаги ще намира кусури, дори самият той да е доста по-комплексиран.

4. Сериозният винаги ще подкрепя мечтите ви, временният дори няма да знае за тях

Този, който има намерение да остане с вас завинаги ще ви подкрепя и в най-смелите ви мечти. Временният изобщо няма да се интересува от това какво искате да постигнете.

5. Временният иска просто секс, сериозният иска семейство

Това е едно от основните неща. Човекът със сериозните намерения ще си представя съвместния ви живот и ще крои планове, временният ще се наслаждава на моментите без да мисли за последствията.

6. Временният не обръща внимание на детайлите, сериозният го е грижа

Временният няма да се постарае да запомни любимия ви цвят, как пиете кафето си или към какво сте алергични, но сериозният да, защото просто наистина го е грижа за вас.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

7. Временният е заменим, но не можете да си представите живота без сериозния

Когато намерите такъв мъж, не го изпускайте, защото наистина животът ви би бил празен за него. Ако сте с някого, но още се оглеждате за други по-добри опции, той не е вашият човек.

8. Временният е забавление, сериозният е любов

Ако наистина обичате даден човек, няма как да не го усетите. Не става въпрос само за забавление, а за това да сте завинаги заедно в добро и зло. Това е любовта! 🙂